Voorspel de winnaars van de NFL play-offs - Wie bereiken de finale van de Super Bowl 2021?

In het weekend van 9 en 10 januari beginnen de play-offs van de NFL (National Football League) met de wildcard-ronde. Deze wedstrijden vormen de opmaat voor de divisie wedstrijden tussen de AFC en NFC divisions. Na een Championship play-off is bekend welke twee ploegen zich plaatsen voor de Super Bowl finale van 7 februari in Florida. Voorspel de uitslagen, winnaars en statistieken tijdens de NFL play-offs 2020 – 2021 en scoor een touchdown bij Wedden op Sport!

Historie

Het is de 55e editie van de NFL, die traditioneel wordt afgesloten met de Super Bowl. Ook dit is de 55e uitvoering van dit (normaal gesproken) gigantische publiekspektakel. Dit jaar zal de Super Bowl er totaal anders uitzien vanwege de huidige beperkingen rondom het bezoeken van sportwedstrijden. Maar de strijd zal niet minder hevig zijn. De ploegen die zich geplaatst hebben voor deze play-offs zijn allemaal tot op het bot gemotiveerd om te scoren.

De Super Bowl locatie is het Raymond James Stadion in Tampa Bay, Florida. Deze locatie was ook in 2000 en 2008 al gastheer van de Super Bowl. Vorig jaar werd de finale van de NFL gespeeld in de Miami Gardens en was het Hard Rock Stadion, thuisbasis van de Miami Dolphins, het decor voor de Super Bowl finale.

Favorieten

De Kansas City Chiefs zijn de titelverdedigers. Vorig seizoen versloegen zij de San Francisco 49ers met 31-20. De ploeg uit San Francisco ontbreekt dit seizoen in de play-offs. De Chiefs zijn, met MVP quarterback Patrick Mahomes als grote man, ook dit seizoen weer topfavoriet.

Bij de online bookmakers wordt ook veel de naam van de Buffalo Bills gespeeld. De Bills kende onder aanvoering van superster Josh Allen een hele goede reguliere competitie en stormen als nauwelijks klopbare ploeg de play-offs in. Ook de Tampa Bay Buccaneers maakte indruk voorafgaand aan deze play-offs. Onder leiding van good-old Tom Brady werd voor het eerst sinds 2014 weer een play-off ticket bemachtigd.

Tot slot worden ook de Green Bay Packers en de New Orleans Saint tot de outsiders voor een finaleplaats, en dus eindwinst, gerekend.

Odds

Bij TOTO.nl kan je met een gemiddelde odd van x3,00 keer je inleg een flinke winstbonus scoren als de NFL-titel 2021 naar de Kansas City Chief gaat. Drie keer het ingelegde aantal euro’s is een zeer hoge pre-match odd voor winst van de titelverdediger en topfavoriet!

Een winnende weddenschap op de Green Bay Packers staat op een gemiddelde uitkering van x5,50 keer je wedbedrag. Komen de Buffalo Bills als beste ploeg uit de play-offs en pakken ze de Super Bowl 2021? Dan pak jij gemiddeld x8,00 je inzet.

Een gokje op de New Orleans Saints levert ook een lekker zakcentje op. Een NFL-kampioenschap van Saints staat bij de sportbookmakers van Wedden op Sport.nl op 8,50 keer het ingelegde wedbedrag uitbetaald. De Buccaneers staan voor x11,00 keer je speelbedrag in de pre-odds en de Baltimore Ravens leveren momenteel gemiddeld x12,00 je inleg op.

Wedden op American Football

De Amerikaanse NFL league is één van de grootste competities ter wereld. Het Wedden op American Football wordt in Nederland ook steeds populairder. Topfavorieten Chiefs’ en Packers zijn vrijgeloot in de wildcard ronde, maar treden wel aan in de divisie wedstrijden.

Zet in op de winnaars van de wildcardronde en win door een touchdown, fieldgoal of safety punt! Wedden op Sport heeft de beste online gokdeals en pre-odds voor je klaargezet. Het enige wat jij nog moet doen is je weddenschap plaatsen!

Nu kan je rustig achterover leunen en de wedstrijden in de NFL play-offs 2020 – 2021 volgen. Word jij de winnaar van de American Football seizoen? Log in via onze bookmakerspagina en pak je kans bij de eerste wedstrijden in de play-offs op 9 en 10 januari 2021!

 

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.