Voorspel de winnaar van het WK Darts 2023

Op donderdag 15 december worden de eerste pijlen op het WK darts 2023 gegooid. Wie wordt de opvolger van Peter Wright? Kan Michael van Gerwen zich nog een keer laten kronen tot de beste darter ter wereld? Kortom: voorspel wie dit wereldkampioenschap darten 2023 wint en gooi raak door mee te spelen via de beste, veiligste en meest betrouwbare wedkantoren die je kan terugvinden op de bookmakerspagina van Wedden op Sport!

Historie

Het WK Darts bestaat sinds 1994. Het prestigieuze toernooi start traditioneel eind december en eindigt begin januari. Het toernooi kent de grootste prijzenpot van alle dartstoernooien ter wereld met een totaal aan prijzengeld van 2,5 miljoen pond (ruim 2,9 miljoen euro) en een cheque ter waarde van 500.000 pond (581.000 euro) voor de eindwinnaar.

Michael van Gerwen won de WK titel al drie keer, de laatste keer in 2019. Daarna pakte Wright de wereldtitel in 2020, pakte Price de hoofdprijs in 2021 en wist Peter Snakebite Wright in 2022 opnieuw het toernooi op zijn naam te schrijven. Hij begint op 15 december 2022 dan ook als titelverdediger aan de 2023 editie.

Favorieten WK darts 2023

Bij de online bookmakers zijn er een aantal topfavorieten voor dit WK. Onze eigen Michael van Gerwen is er daar één van. Ook regerend wereldkampioen Peter Wright en voormalig wereldkampioen Gerwyn Price staan hoog in de bookmakerslijstjes van de kanshebbers op eindwinst.

Daarnaast zijn er tal van outsiders die volgens de bookies ook kans hebben om een gooi te doen naar de wereldtitel. Onder hen ook enkele landgenoten: Dirk van Duyvenbode en Danny Noppert worden bij diverse bookmakerskantoren als dark horse neergezet. Dit geldt ook van mannen als Johnny Clayton, Luke Humphries, Michael Smith en Nathan Aspinall.

Odds WK Darts 2023

Sportwedders scoren de hoogste odds als ze inzetten op een outsider of dark horse, maar de hoogste winstkansen liggen bij de toppers dit meedoen aan dit WK. Een winnende weddenschap op een WK eindzege voor Van Gerwen heeft hoge winstkansen en levert je maximaal 3,50 keer het ingelegde speelbedrag op.

Zet je in op een overwinning voor Price in de finale van dit WK darts 2023 dan kan je daarmee maximaal 7,00 keer het speelbedrag winnen. Bij een correcte voorspelling op een nieuwe wereldtitel voor titelverdediger Wright pak je bij de beste Nederlandse Sportsbooks een winstbonus oplopen tot maximaal 10,00.

Van Duyvenbode staat in de boeken met een pre-tournament outright odd die kan oplopen naar een maximum van 25,00 als je speelt via BetCity en 24,50 als je inzet bij Unibet.nl. Noppert staat bij die bookies op 41,00.

Wedden op Darts

Voorspel de winnaar van het WK Darts 2023 en scoor de beste odds via Wedden op Sport! Vanaf 15 december kan er dagelijks gewed worden op de winnaars van de partijen, die via het setsysteem worden gespeeld. Vanaf nu kan er al op de eindwinnaar worden ingezet. Sterker nog: hoe eerder je deze weddenschap plaatst, hoe hoger de odds kunnen uitvallen! De finale van het WK zal op 2 januari  2023 plaatsvinden.

Wil je meespelen met het WK Darts 2023? Check dan alle actuele odds en deals op onze bookmakerspagina en doe mee! Pakt Michael van Gerwen de wereldtitel? Voorspel en win de hoogste odds bij het online Wedden op Darts!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.