Voorspel de winnaar van de laatste Nations League wedstrijd in 2020: Polen - Nederland

De UEFA Nations League begint steeds meer te leven bij Oranjefans, bezoekers van Wedden op Sport en bij de online bookmakers! Dankzij de enorme belangstelling voor wedstrijden in dit relatief nieuwe voetbaltoernooi stijgen de odds naar steeds hogere hoogten. Populariteit heeft een prijs en in dit geval betekent dat een hogere hoofdprijs! Woensdag valt in Groep 1 de beslissing: wie wordt er groepswinnaar Italië, Polen of toch Nederland? 

Historie

Nederland won eerder dit jaar met 1-0 van Polen. Een goal van Tottenham Hotspur speler Steven Bergwijn was goed voor de volle buit in dat thuisduel.

We moeten overigens al terug naar 1979 (!) om nog eens een zege voor de Poolse ploeg op te tekenen. Tijdens de EK-kwalificatiereeks versloeg Polen ons Nederlands elftal met 1-0. Daarna kwamen beide landen nog acht keer tegen elkaar uit: Nederland won vijf keer en speelde driemaal gelijk.

Favorieten

De stand in Groep 1 van de A-League biedt nog volop ruimte voor verandering en dus is er vooraf niet echt sprake van een uitgesproken favoriet voor dit duel. Met nog slechts één wedstrijd te gaan maken drie van de vier landen nog kans om groepshoofd te worden. Momenteel is Italië de best geplaatste ploeg. Met negen punten uit vijf wedstrijden hebben ze één puntje voorsprong op het Nederlands elftal.

Oranje klom zondag op naar een tweede plaats in Groep 1 van A-League dankzij een 3-1 overwinning op Bosnië Herzegovina. Dit ging ten koste van Polen, dat nu derde staat. De Poolse ploeg, met Robert Lewandowski in de gelederen, kon geen vuist maken tegen de Italianen en verloor met 2-0.

Italië moet woensdag winnen om eerste te blijven, want anders kunnen zowel Nederland als Polen de Squadra Azzuri nog voorbij. De ploeg van bondscoach Roberto Mancini treft het, want ze spelen tegen het reeds gedegradeerde Bosnië Herzegovina. De Italianen zijn bij de bookmakers dan ook de grote favoriet om deze groep te winnen.

Een overwinning van Italië op Bosnië Herzegovina verzekert het land van de laars van deelname aan de Final Four; de finaleronde van de Nations League volgend jaar oktober. Bij een gelijkspel ligt alles weer open. Is dit het geval en wint Nederland in en tegen Polen? Dan gaat niet Italië, maar Oranje naar de eindronde in 2021.

Odds

De pre-odds bij de TOTO zijn duidelijk in het voordeel van de Oranje mannen. De gemiddelde pre-wedstrijd quotering voor winst van Nederland op Polen staat bij deze online bookmaker op x2,00 keer je inzet!

Voor een gelijkspel vallen de winstbonussen gemiddeld nog hoger uit. In het 1×2 spelsysteem zien we bij TOTO.nl een pre-odd van x3,50 staan voor elke weddenschap op een puntendeling tussen Polen en Nederland.

De waarde van je voorspelling is echter het hoogste als het uitdraait op een zege van Polen. Een gok hierop is namelijk goed voor de hoogste odd bij dit Nations League duel! Gemiddeld ontvang je dan x5,15 keer het ingelegde speelbedrag van de bookies waar je hebt ingezet!

Wedden op Voetbal

De laatste groepswedstrijd in Groep 1 van de Nations League gaat tussen Nederland en Polen. Komende woensdag valt in de Poolse stad Wroclaw de beslissing over de eindstand in deze groep. Wie wordt de winnaar? Voorspel het via Wedden op Sport en pak de beste deals bij de online bookmakerskantoren!

Dankzij onze samenwerking met TOTO.nl zie je direct de beste spelopties voor jouw voorspelling! Niet tevreden over je winstkansen in de pre-fase? Kies dan voor live wedden en log in bij het begin van de wedstrijd! Polen – Nederland begint woensdag 18 november om 20:45 uur en vanaf dat moment kan je via Wedden op Voetbal de wedstrijd live volgen en je weddenschap(pen) plaatsen!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.