Voorspel de uitslag van de damesvoetbal oefeninterland Nederland - Verenigde Staten

Komende vrijdag treedt het Nederlands dameselftal aan tegen wereldkampioen Amerika. De Oranje Leeuwinnen bereiden zich via dit duel voor op de komende EK-kwalificatiewedstrijd tegen Kosovo (1 december). De online bookmakers verwachten dat de dames uit de VS gaan winnen, maar Nederland zal zich natuurlijk niet zomaar gewonnen geven. Speel mee via Wedden op Sport en win! 

Historie

Dit duel is een replay van de WK-finale van 2019. Daarin verloor Nederland van de Amerikaanse vrouwen met 2-0. Uiteraard wil Nederland ditmaal tonen dat ze wel in staat zijn om van Amerika te winnen, maar of ze daar vrijdagavond in Breda al in slagen valt af te wachten. De Verenigde Staten komen met de sterkst mogelijke opstelling, al is reizen in deze tijd natuurlijk niet gemakkelijk.

In 2013 en 2016 speelde Nederland ook twee vriendschappelijke interlands tegen de VS. In 2014 verloren de Leeuwinnen met 1-3 en in 2016 gingen ze met dezelfde cijfers onderuit op bezoek bij de Amerikaanse dames.

Favoriet

Amerika is dan ook duidelijk favoriet bij de online bookmakerskantoren waar je kunt spelen op dit oefenduel. Nederland is weliswaar verliezend finalist van het afgelopen WK, de winnaar van dat WK is Amerika en zij zijn toch wel iets verder qua niveau dan de Leeuwinnen.

Bovendien zijn de laatste (en enige) drie voorgaande ontmoetingen allemaal in een zege voor de Verenigde Staten geëindigd. Zelfs als Nederland vrijdagavond een gelijkspel uit de bus sleept is dat de beste prestatie ooit tegen de regerend wereldkampioenen.

Odds

Gemiddeld ontvang je x7,50 keer je inleg als Nederland vrijdagavond in het stadion van NAC weet te winnen van de Amerikaanse dames. Gaat de VS haar favorietenrol waarmaken en verslaat het ook ditmaal de Oranje Leeuwinnen? Dan is de uitkering alsnog best hoog: x3,50 keer je inleg. Een gelijkspel staat bij de bookies op x5,00 het speelbedrag dat je hebt ingevuld bij de bookmaker van je keuze.

Veel bookmakers bieden bij deze wedstrijd ook alternatieve speltypen aan. Denk hierbij aan wie scoort de eerste goal of hoeveel doelpunten worden er door beide landen gescoord in deze oefeninterland. Check voor de actuele odds en (combi)deals onze bookmakerspagina of log in tijdens de wedstrijd om live je voorspelling door te geven.

Wedden op Voetbal

Wedden op Voetbal kan ook als de dames in actie komen. De Leeuwinnen zijn de regerend Europees kampioen en mogen zich gaan meten met de wereldkampioen. Uiteraard zonder publiek, dus van thuisvoordeel is (helaas voor Oranje) ditmaal geen sprake.

Speel mee en laat je weddenschap voor Nederland – Verenigde Staten achter bij Wedden op Sport. Steun Martens, Miedema en Van der Sande of zet je geld op Amerika. Scoor jij de winnende weddenschap? Dan is het vrijdagavond feest bij jullie! Speel bewust en verantwoord, dus neem geen risico’s. Lees onze kennisartikelen en beperk je inleg tot een bedrag dat je echt kunt missen. Zo wordt het volgen van voetbal niet spannender dan nodig is, maar wél leuker!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.