Voorspel de uitslag van de cruciale Champions League wedstrijd Liverpool - AFC Ajax

Als Liverpool en Ajax elkaar dinsdagavond treffen op Anfield zullen beide clubs hetzelfde doel hebben: winnen! Ajax om zicht te houden op de overwinteringen in de Champions League en Liverpool om zich als groepshoofd te kunnen plaatsen voor die knock-outfase. Weet jij de juiste uitslag of winnaar door te geven via Wedden op Sport? Dan pak jij bij de online bookmaker TOTO een hele fraaie winstbonus!

Historie

De historie van Liverpool is natuurlijk zeer imposant, maar ook Ajax Amsterdam heeft dikke geschiedenisboeken vol met onverwachte en mooie zeges in de Europa Cup 1 en de Champions League. Dit seizoen zit het de Amsterdammers nog niet echt mee. Het verloor het openingsduel in Groep D met 0-1 van Liverpool, speelde vervolgens met 2-2 gelijk in en tegen Atalanta Bergamo en boekte daarna twee zeges op zwakke broeder Midtjylland.

Liverpool daarentegen fietst op het gemakje door deze poulefase heen, zo lijkt het. De eerste drie duels werden met speels gemak gewonnen: 0-1 winst bij Ajax, 2-0 winst op Midtjylland en Atalanta Bergamo werd in eigen stadion met 0-5 weggespeeld door The Reds. Afgelopen week ging het echter mis: Liverpool verloor thuis met 0-2 van Atalanta.

Favorieten

Toch is Liverpool nog altijd koploper in Groep D. De Engelse kampioen behaalde negen punten uit vier duels en is daarmee volgens de online bookmakers de uitgesproken favoriet voor het duel van komende dinsdag. Ajax wist tot nu toe alleen tegen Midtjylland te overtuigen, maar Liverpool is natuurlijk wel een paar maatjes groter dan de Deense kampioen. Bij de TOTO staat de ploeg van trainer Erik ten Hag dan ook erg hoog ingeschaald in de pre-odds. Gemiddeld ontvang je voor een winnende weddenschap op de Amsterdamse formatie ruim vier keer het bedrag dat je hebt ingezet!

Odds

De pre-wedstrijd quotering voor een thuiszege van Liverpool op Anfield staat in het 1×2 spelsysteem gemiddeld op x1,67 keer je inleg. Dat is redelijk voorzichtig ingeschaald, zeker als we kijken naar de overige odds. Bij een gelijkspel ontvang je namelijk drie keer zoveel. Gemiddeld zorgt een puntendeling voor een uitkering van x4,25 keer het ingelegde speelbedrag.

Zoals gezegd kan je ook met een voorspelling waarin je Ajax als winnaar aanwijst flink binnenlopen. Momenteel betaalt TOTO bij een driepunter van de Nederlandse ploeg x4,35 keer het wedbedrag uit aan spelers die in de pre-fase op Ajax hebben ingezet.

Denk jij dat Liverpool dinsdagavond wint en zoek je naar een hogere quotering? Dan is de correcte score combinatie van TOTO echt iets voor jou! Bij een 1-0, 2-0 of 3-0 zege van The Reds ontvang je namelijk bij dit speltype al x4,50 keer je inzet!

Wedden op Sport

Champions League voetbal is voetbal op het allerhoogste niveau! Meespelen via de online bookmaker TOTO is dat ook. Zorg dat jij de beste deal scoort en plaats je weddenschap via Wedden op Sport om zeker te zijn van hoge odds en winstkansen! Dankzij onze achtergrondartikelen, voorbeschouwing en bookmakerstool is scoren simpeler dan ooit!

Plaats de winnende weddenschap en geef je voorspelling op het juiste moment door om de grote winnaar te worden van dit Champions League duel tussen Liverpool FC en AFC Ajax!

Liverpool – Ajax begint dinsdagavond 1 december om 21:00 uur en wordt gespeeld op het legendarische gras van Anfield Stadium.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.