Vitesse en Feyenoord spelen laatste topper van 2020 in Eredivisie

Aanstaande zondag wordt er in Arnhem gestreden om de derde plek in de Eredivisie. Feyenoord, de huidige nummer drie, gaat op bezoek bij Vitesse dat vierde staat. Denk jij te weten hoe deze wedstrijd gaat eindigen of voorspel je de juiste statistieken bij dit duel? Scoor dan de beste online deal bij deze Eredivisie topper tussen Vitesse en Feyenoord via Wedden op Sport

Historie

Vitesse heeft al sinds 2017 thuis niet meer verloren van Feyenoord. De laatste overwinning op de Rotterdammers dateert echter ook alweer van 11 februari 2018. Dat betekent dat er afgelopen tijd vaak een puntendeling heeft plaatsgevonden.

Op 10 maart 2019 kwam Feyenoord ook naar de Gelderse hoofdstad. Kokcu bracht de bezoekers op aangeven van Robin van Persie op 0-1. Na de pauze zette Dauda de ploegen weer op gelijke hoogte en daarbij zou het die dag ook blijven. Eindstand: 1-1.

Bijna exact een jaar geleden, op 8 december 2019, dacht Vitesse op 1-0 te komen toen er in de tiende minuut een penalty werd gegeven. De anders zo makkelijk scorende Tim Matavz faalde echter vanaf elf meter, waardoor het 0-0 bleef. In het restant van de wedstrijd volgde vele kansen voor beide doelen, maar de keepers werden de helden van de dag. Vijftien doelpogingen van Vitesse en 21 van Feyenoord waren niet genoeg om één van de sluitposten te verschalken. Eindstand: 0-0.

Favoriet

Het is bij deze wedstrijd lastig te zeggen welke ploeg vooraf de meeste kans maakt op de zege. Feyenoord staat derde, maar heeft evenveel punten als Vitesse en speelt uit. Vitesse staat vierde, speelt thuis, maar heeft in tegenstelling tot Feyenoord wel midweeks moeten spelen in het KNVB bekertoernooi.

Kenners verwachten een open strijd, de online bookmakers zetten hun geld dan ook op een gelijkspel. De uitslag die in de afgelopen twee edities ook goed was voor een winnende weddenschap!

Odds

Concreet vertaalt zich dat in hoge odds bij alle uitslagen. Een overwinning van Vitesse levert al ruim twee keer je inleg op. Het wedbedrag wordt bij TOTO.nl zelfs 2,56 keer het ingelegde speelbedrag waard.

Gok jij op een zege voor trainer Dick Advocaat? Dan ontvang je bij een driepunter van Feyenoord gemiddeld x2,49 keer het wedbedrag. De hoogste odds staan achter een gelijkspel. De maximale pre-odds bij Koning TOTO lopen in het 1×2 spelsysteem op naar maar liefst drieënhalf keer je inleg! Speel je mee via Wedden op Sport dan scoor je zelfs een quotering van x3,55!

Live wedden op Vitesse – Feyenoord is ook mogelijk. Log dan in zodra de wedstrijd begint: zondag 20 december om 12:15 uur in Stadion Gelredome te Arnhem! 

Wedden op Voetbal

Wedden op Voetbal is het leukste als je speelt op ploegen die je goed kent. Hierdoor vergroot je je winstkansen en leef je mee van de eerste tot de laatste minuut. De Nederlandse Eredivisie is voor de Nederlandse online spelers die voetbalwedstrijden voorspellen gesneden koek.

Wij zorgen ervoor dat jouw voorspelling het maximale rendement oplevert door de beste deals te selecteren en alleen maar samen te werken met top bookmakers. Jouw kennis van het wedden op voetbal en onze topselectie van wedkantoren vormt een gouden combinatie op weg naar een winnende weddenschap! Stap nu in op weg naar fraaie winstbonussen en winnende voorspellingen!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.