Verdubbel je inleg met een winnende weddenschap op Manchester United - Liverpool

Na de competitiekraker van vorige week tussen Manchester United en Liverpool volgt er komende zondag een nieuwe clash tussen deze twee Engelse topclubs. In het FA Cup toernooi vechten United en Liverpool om één ticket voor de achtste finales. Voorspel welke ploeg slaagt in die opdracht en pak een hoge winstbonus bij Wedden op Sport

Historie

De FA Cup is al heel oud. In 1871 werd het toernooi opgericht door Charles W. Alcock. Het toernooi dat direct volgens het knock-out systeem werd gespeeld was niet direct heel populair. Aan de eerste editie deden slechts twaalf ploegen mee.

Inmiddels is de FA Cup uitgegroeid tot en begrip, binnen en buiten Engeland. De finale is de vaste afsluiter van het Engelse voetbalseizoen en spreekt bij iedere voetballiefhebber tot de verbeelding. Recordhouder qua overwinningen is Arsenal. The Gunners waren maar liefst 14 keer aan het feest! Arsenal is bovendien ook de titelverdediger. Vorig seizoen won Arsenal met 2-1 van Chelsea, waardoor het op de veertiende FA Cup titel uitkomt.

Favoriet

De Nederlanders bij Manchester United hebben het lastig: Donny van de Beek moet genoegen nemen met een plek op de bank. Fosu-Mensah en eerder al Tahith Chong werden door de ploeg van trainer Ole Gunnar Solskjaer uitgeleend.

Voor onze landgenoten geldt dat terugkeren in de basis lastig gaat worden want The Red Devils verkeren momenteel in goede vorm. Dat is ook exact de reden waarom de bookmakers de thuisploeg als favoriet bestempelen.

Daar komt nog bij dat Liverpool er momenteel weinig van bakt. The Reds zijn het helemaal kwijt en wonnen al vier competitiewedstrijden achter elkaar niet. De enige zege die in de afgelopen weken werd behaald was in de vorige FA Cup ronde. Liverpool won knap met 1-4van Aston Villa, maar dat was vooralsnog hun laatste wapenfeit. Voorlopig dieptepunt van de vormcrisis was de 0-1 nederlaag thuis tegen Burnley. Op Anfield had Liverpool al sinds 2017 (!) niet meer verloren, maar aan die indrukwekkende reeks kwam eerder deze week dus een einde.

Odds

Afgelopen weekeinde eindigde Liverpool – Manchester United in de Premier League in 0-0. Reden voor de online bookmakers om de quoteringen voor deze bekerwedstrijd min of meer gelijk te trekken.

Op dit moment wordt er in het 1×2 spelsysteem bij TOTO.nl gemiddeld x2,51 keer je inleg uitbetaald als Manchester United wint komende zondag.

Bij bekerwinst van Liverpool in deze zestiende finale is de bonus voor spelers die dit goed wisten te voorspellen bijna net zo hoog. Gemiddeld levert een winnende weddenschap op Liverpool je x2,52 keer het ingelegde speelbedrag op.

Voor de allerhoogste winstbonussen moet je bij een gelijkspel zijn. Bij een gelijke stand – na de reguliere speeltijd – wordt er gemiddeld maar liefst x3,55 keer het wedbedrag uitbetaald aan iedereen die in de pre-fase een weddenschap plaatsten op een gelijkspel!

Wedden op Voetbal

Meespelen met de Engelse FA Cup, wie wil dat nou niet? Bij Wedden op Sport kan je zelfs zonder voetbalschoenen meedoen, want een voorspelling achter laten is gemakkelijk, veilig en snel te doen via onze bookmakerspagina. Je ziet in één oogopslag welke odds er op dit moment gelden en welke deal voor jou het meest gunstig uitvalt.

Scoor je winnende weddenschap bij het Wedden op Voetbal wedstrijden door onze voorbeschouwingen te lezen (zie hierboven) en door de kennisartikelen elders op de site door te lezen. Bepaal je strategie en kies voor het type weddenschap dat bij je past.

 

 

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.