Van Gerwen en Price topfavorieten in World Series Finale Amsterdam

In AFAS Live te Amsterdam wordt dit weekeinde de World Series Finale 2023 gehouden.  Het is de afsluiting van een serie van zes wedstrijden verspreid over de wereld. Michael van Gerwen, toegelaten via een wildcard omdat hij de wedstrijden in Australië oversloeg, is één van de topfavorieten. Ook Gerwyn Price maakt grote kans volgens de bookmakers. Voorspel de winnaar van de World Series Finale 2023 in Amsterdam via Wedden op Sport!

Historie

De World Series of Darts bestaat nog maar kort. De eerste editie was in 2015. Het betreft een invitatietoernooi van de Professional Darts Corporation (PDC). Het toernooi werd aanvankelijk jaarlijks gehouden in november, maar sinds is 2020 is september de vaste speelmaand.

Dit jaar is de beurt aan Amsterdam, dat in 2019, 2021 en 2022 ook al gastheer was. Vorig jaar won Price de finale door Dirk van Duivenbode met 11-10 te verslaan. In 2021 was Jonny Clayton in Amsterdam de beste. Price won in 2020 ook en Michael van Gerwen was in 2019 de beste. MVG won ook in 2015, 2016 en 2017. Met die vier eindzeges is hij recordhouder.

Favorieten World Series Finale 2023

Van Gerwen kan dus zijn vijfde eindzege pakken als hij dit jaar weet te weten. De bookmakers hebben daar veel vertrouwen in en zetten de darter uit Vlijmen als topfavoriet neer. Price staat wat betreft de darts wedkantoren op gelijke hoogte met de Nederlander.

Achter het tweetal is het dringen geblazen. Michael Smith, Luke Humphries, Nathan Aspinall en Dimitri van den Bergh vormen de groep darters die volgens de bookies als outsider het toernooi ingaan. Danny Noppert en Raymond Barneveld doen ook mee in Amsterdam, maar zijn niet direct de kanshebber op eindwinst, zo stellen de bookmakerskantoren.

Odds World Series Finale 2023

De outright quoteringen geven aan dat een voorspelling op eindwinst voor Van Gerwen tot maximaal 4,50 keer het inlegbedrag waard kan worden. Ook bij een correcte voorspelling op Price als toernooiwinnaar worden de odds van 4,50 aangehouden.

Smith staat in de outright odds op een derde plek. Zijn maximale bookmakersbonus loopt op naar 5,50 keer het ingelegde speelbedrag. Bij Humphries is de beloning al echt een stuk hoger, met een maximum winstbonus van x17,00!

Aspinall is vijfde met een quotering van 19,00 keer de inleg en daarmee blijft hij oud-winnaar Clayton net voor. Clayton zijn quotering staat op maximaal 19,00 keer het wedbedrag. Josh Rock en Peter Wright staan beide op 23,00 keer de storting die gedaan is bij plaatsing van deze voorspelling. Van Duijvenbode, vorig jaar verliezend finalist, staat al op 34,00 keer de inlegwaarde.

Wedden op Darts

Online Wedden op Darts maakt het volgen van dartswedstrijden nog spannender. Vergelijk de quoteringen bij de Nederlandse Sportsbooks via de Wedden op Sport bookmakerspagina en scoor de beste odds. Kies ook uit welk speltype je wilt gebruiken om je weddenschap te plaatsen. Via de vergelijkingspagina van Wedden op Sport zie je direct welke opties gunstig uitvallen bij de darter waarop je wilt spelen. Speel verantwoord, bewust en alleen als je 24 jaar of ouder bent.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.