US Open tennis 2023: Carlos Alcaraz troeft Novak Djokovic af bij bookmakers

In New York wordt het laatste Grand Slam tennistoernooi van dit jaar gespeeld: de US Open tennis 2023. Carlos Alcaraz en Novak Djokovic zijn volgens de bookmakers de grootste kanshebbers in het heren enkelspel. Voorspel wie dit Grand Slam toernooi wint en sla een directe punt door een winnende weddenschap te plaatsen via Wedden op Sport.nl

Historie

De US Open tennis is één van oudste toernooien op de ATP tour. Al in 1881 werd er in New York getennist om toernooiwinst. Toen nog op gras. Sinds de jaren ’70 is hardcourt de vaste ondergrond in de Big Apple. Sindsdien is ook het Arthur Ashe Stadium het centrecourt. Vanaf het jaar 2016 kan deze baan net als het Centre Court van Wimbledon en de Rod Laver Arena van de Australian Open overdekt worden bij regen, zodat ook hier bij regen kan worden doorgespeeld.

Vorig jaar werd Alcaraz de winnaar. De Spanjaard volgde daarmee Daniil Medvedev op, de Rus won in 2021 de US Open. In 2020 was de Oostenrijker Dominic Thiem de verrassende eindwinnaar. Recordhouders qua eindzeges zijn tennis legendes Roger Federer, Pete Sampras en Jimmy Connors. Alle drie wonnen ze dit toernooi vijfmaal.

Favorieten US Open tennis 2023

Als we de deelnemerslijst doornemen en de resultaten van de spelers die in New York meedoen met elkaar vergelijken, dan zijn er twee namen die erbovenuit steken: Carlos Alcaraz en Novak Djokovic. Niet geheel toevallig zijn de Spanjaard en de Serviër bij de bookmakers favoriet voor toernooiwinst in de hoofdstad van de Verenigde Staten.

Achter het duo verzamelen zich tal van spelers die op vinkentouw zitten. Mocht één van beide verzaken, dan staan zij klaar om hun plaats in de finale van de US Open op te eisen. Onder hen voormalig nummer één van de wereld Daniil Medvedev, de Griekse hardhitter Stefanos Tsitsipas en de dit seizoen zeer sterk spelende Jannik Sinner.

Odds US Open tennis 2023

Het voorspellen van dit vierde en laatste Grand Slam tennistoernooi van 2023 levert bij een correcte weddenschap altijd mooie bonussen op. Spelers die met succes een voorspelling plaatsen waarin ze uitgaan van toernooiwinst door topfavoriet Alcaraz kunnen daarmee in de pre-tournament fase een maximale outright quotering van 2,40 mee scoren.

De odds voor toernooiwinst van Djokovic staan momenteel op hetzelfde niveau. Dat betekent dat ook weddenschappen op winst voor de levende tennislegende momenteel 2,40 keer het speelbedrag waard zijn.

Inzetten op winst voor Medvedev zorgt momenteel voor een bookmakersbonus oplopend tot een maximum van 6,20 keer het ingelegde speelbedrag.

Sinner staat in de boeken tegen een outright quotering van maximaal 12,00 de waarde van de storting die verricht is bij het plaatsen van deze US Open tennis 2023 weddenschap. Mannen als Holger Rune staan tegen 21,00 keer de inlegwaarde ingedeeld en maken volgens de bookies dus al veel minder kans op eindwinst in New York.

Wedden op Tennis

Online Wedden op Tennis maakt het volgens van het Grand Slam toernooi in de Big Apple een stuk spannender. Sportwedders hebben vaak het gevoel dat ze zelf meedoen en moedigen de speler waarop ze hebben ingezet vurig aan! Toch is het voorspellen van tenniswedstrijden niet zonder risico. De inleg kan ook verloren worden.

Spelen via Wedden op Sport betekent dat je bewust kiest voor betrouwbare, Nederlandse Sportsbooks. Zij stimuleren net als wij het tijdig stoppen met inzetten en adviseren om het geldbedrag dat besteed wordt aan het Wedden op Tennis laag blijft. De beste odds scoren bij de veilige, legale bookmakers? Zet in op de toernooiwinnaar van de US Open 2023 voor de start van de finale op zondag 10 september. En sla je slag via onze bookmakers vergelijkingspagina!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.