UEFA Nations League: voorspel de winnaar van Polen - Nederland

Deze week worden er heel wat mooie wedstrijden gespeeld in de poulefase van de UEFA Nations League. Zo gaat het Nederlands elftal in Groep 4 op pad naar Polen. De ploeg van bondscoach Louis van Gaal werkt met Polen en België de laatste twee duels af voordat het naar Qatar gaat voor het WK 2022. Welke ploeg wint het duel Polen – Nederland? Speel mee via Wedden op Sport en scoor de beste bookmakerdeals! 

Historie Polen – Nederland

In de laatste vijf onderlinge ontmoetingen tussen Nederland en Polen wist Oranje vier keer tot winst te komen. Eenmaal werd het een gelijkspel en dat was de thuiswedstrijd van afgelopen juni dit jaar. In de Rotterdamse Kuip kwam de ploeg van bondscoach Van Gaal niet verder dan een puntendeling: 2-2.Memphis kreeg nog een unieke kans op de 3-2, maar miste in blessuretijd een strafschop.

Polen staat pas op de derde plaats in de poule. Van de vier duels die de ploeg van bondscoach Czesław Michniewicz speelden, werden vier punten behaald. Van Wales werd gewonnen met 2-1 en tegen Nederland haalde Poolse formatie een punt. Het tweeluik tegen België ging verloren met 6-1 in Brussel en 0-1 in Warschau.

Oranje slaagde erin de eerste plaats in de poule te veroveren. Het team van bondscoach Van Gaal boekte tien punten in vier duels. Daarvan werden er drie gewonnen: België 1-4, Wales uit 1-2 en Wales thuis 3-2. In de Kuip werd op 11 juni 2-2 tegen Polen.

Favoriet

Het Nederlands elftal boekte tot nu toe de beste resultaten in Groep 4 en wordt ook voor dit duel als favoriet aangewezen. Het is voor Oranje de laatste uitwedstrijd in de poulefase van de Nations League. Bondscoach Van Gaal kijkt dus scherp naar zijn selectie om te bepalen welke spelers meegaan naar Qatar.

De bookmakers verwachten dat de bondscoach de beste spelers al heeft opgenomen in zijn selectie en wijzen hierdoor Nederland aan als favoriet. Ook de status in de poule is voor de wedkantoren doorslaggevend genoeg om de hoogste odds in te delen bij een zege van Polen of een gelijkspel in Warschau.

Odds Polen – Nederland

De quoteringen lopen het hoogst op bij een zege van Polen. In het 1×2 spelsysteem staat een pre-odd van maximaal x3.65 keer het speelbedrag ingedeeld bij winst van het Poolse team.

Mocht Nederland winnen dat staat er nog altijd een hoge odd van x2.10 keer het speelbedrag gereed voor voetbalgokkers die hebben ingezet op winst van Oranje.

Bij een gelijkspel schieten de quoteringen wat meer de lucht in. De bookmakers op Wedden op Sport gaan tot maximaal x3.50 keer het speelbedrag uitkeren als Polen en Nederland de punten gaan delen.

Wedden op Voetbal

Het voorspellen van wedstrijden is niet zonder risico. Bereid je dan ook goed voor op een weddenschap bij de bookmakers. Hoe staat Oranje ervoor en met welke spelers gaat bondscoach Michniewicz tegen Nederland spelen? Allemaal zaken die van belang zijn bij het maken van een succesvolle weddenschap.

Wil jij Wedden op Voetbal en heb je het duel Polen – Nederland in het vizier? Laat je voorspellingen dan voor donderdag 22 september 20:45 uur achter bij de bookies. Dan speel je mee in de pre-fase en kun je hoge odds scoren. Ben je te laat? Geen nood, voorspel de wedstrijd in Warschau dan live via de bookmakers op Wedden op Sport. Als de wedstrijd begint vervallen de pre-odds namelijk voor live betting deals. Voor welke speloptie je ook gaat, speel mee en win hoge quoteringen!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.