UEFA Nations League: Wedden op België - Polen

Op woensdag 8 juni speelt ook België haar tweede wedstrijd in de UEFA Nations League. Na de dikke nederlaag tegen Nederland (1-4) moeten onze zuiderburen op zoek naar eerherstel. Kunnen de Rode Duivels tegen Polen wel een vuist maken? Voorspel de uitslag van België – Polen in Groep 4 van A-divisie via Wedden op Sport en scoor de hoogste odds bij een winnende weddenschap!

Historie België – Polen

De Belgen en Polen speelden in 1967 voor het eerst tegen elkaar. Polen won dat EK kwalificatieduel met 3-1. Daarna bleven de Belgen moeite houden met de Poolse collega’s. Polen heeft in negen onderlinge wedstrijden vijf keer gewonnen, België won twee keer en eenmaal eindigde het onbeslist.

De laatste ontmoeting dateert reeds van 2007. Destijds wist Polen in de EK kwalificatie voor EURO2008 met 2-0 te winnen van onze Belgen. Polen werd mede hierdoor groepswinnaar en ging naar dat EK, terwijl de Duivels op plek vier stranden. België is de huidige nummer twee van de FIFA ranking, terwijl Polen op een 26e plaats staat voorafgaand aan dit duel.

Favoriet bij België – Polen

De historische statistieken zijn dus in het voordeel van Polen, maar dat belemmert de online bookmakers niet om België als favoriet uit te roepen voor deze UEFA Nations League ontmoeting. Zelfs de dikke nederlaag tegen Oranje brengt de bookies niet op andere gedachten.

Polen als underdog bestempelen blijft echter altijd gevaarlijk. De nummer 26 van de FIFA wereldranglijst mag dan geen hoogvlieger zijn, ze hebben met Robert Lewandowski wel een serieuze wereldtopper in de spits rondlopen! Maar met Kevin de Bruyne hebben de Belgen natuurlijk ook een absolute vedette in de gelederen. Daarom is de Belgische ploeg ook favoriet en blijft Polen volgens de bookies toch echt de underdog.

Odds

De legale, Nederlandse voetbalbookmakerskantoren zijn gul bij dit duel. De hoogste pre-wedstrijd quotering staat achter een zege voor de Poolse ploeg. Als zij net als Nederland van België weet te winnen, dan lopen de maximale winstuitkeringen op tot x5,00 het ingelegde speelbedrag op een driepunter voor Polen!

Als België en Polen komende woensdag de punten delen, dan zal er door de top bookmakers een maximale winstbonus van x3,60 keer het inlegbedrag worden uitbetaald aan de Nederlandse Sportgokkers die dat in de pre-wedstrijd fase goed wisten te voorspellen.

Lukt het de Belgen om eerherstel te behalen door Polen te verslaan? Dan is de maximale bookmakersbeloning voor voetbalpunters die hun geld op België hebben gezet x1,57 keer het ingelegde speelbedrag.

Wedden op Voetbal

Lijkt België – Polen je wel een geschikte pot voetbal om te Wedden op Voetbal? Check dan alle odds en deals voor dit UEFA Nations League duel op onze bookmakerspagina. Plaats je voorspelling op tijd! Het duel begint woensdag 8 juni om 20:45 uur in het Koning Boudewijn Stadion te Brussel.

Speel verantwoord en bewust door goed te kijken bij welk wedkantoor je jouw voorspelling plaatst. Lees onze reviews als je twijfels hebt over de betrouwbaarheid van het gekozen wedkantoor. Zo speel je verantwoord en veilig op de Belgische nationale voetbalploeg! Wie weet ben je straks één van de bookmakers winnaars bij dit A-divisie Nations League duel België – Polen!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.