UEFA Nations League: Wales - Polen

Er valt voor voetbalgokkers veel te winnen deze dagen, want niet alleen het Nederlands elftal komt in actie. Ook groepsgenoten Wales en Polen kruisen de degens op zondag 25 september 2022. Voorspel de winnaar van dit duel via de bookmakerspagina van Wedden op Sport en scoor ook bij dit UEFA Nations League duel de beste voetbalgokdeals! 

Historie Wales – Polen

Wales en Polen komen er elkaar niet heel vaak tegen op het internationale voetbalpodium. De laatste keer dat Polen naar het Britse landsdeel afreisde was in 2009. De Poolse formatie keerde toen wel met 0-1 overwinning terug in Polen, maar het heeft dus dertien jaar geduurd alvorens de selectie weer de trip naar Wales mocht maken. Zelfs Robert Lewandowski was er toen nog niet bij.

Andersom is het nog niet erg lang geleden, want Wales ging afgelopen zomer op bezoek bij de Poolse vrienden. En ook Wales maakte die reis niet voor niets. Er werd met 1-2 gewonnen, waardoor ook Wales nog volop in de strijd zit om in de A-League te blijven.

Favoriet bij Wales – Polen

Terwijl Nederland en België om groepswinst aan het vechten zijn, gaat het bij Wales – Polen om lijfsbehoud in de hoogste klasse van de UEFA Nations League. Beide landen hebben in dit toernooi wisselde resultaten geboekt en dus zijn de bookmakers niet geheel zeker van de favoriet bij deze wedstrijd.

Kijkend naar de pre-wedstrijd odds zorgt dat ervoor dat de hoogste quoteringen door de bookmakers worden gehanteerd bij een gelijkspel tussen de twee onderste twee landen in de poule van Nederland.

Odds

De uitbetalingen bij winst van Wales staan in het reguliere 1×2 wedsysteem op een maximum van x2,60 keer je inzet en dat is ook gelijk de laagste winstbonus bij dit duel. Dat is goed nieuws voor iedereen die een wedje wil leggen! Want als je een winnende voorspelling scoor, dan pak je dus sowieso het dubbele van het ingelegde speelbedrag.

Bij een overwinning van de Poolse formatie stijgen de pre-odds naar x2,75 keer het ingelegde geld op je game-account bij het gekozen Nederlandse bookmakerskantoor.

De hoogste uitkeringen volgen na een gelijkspel tussen Wales en Polen. De maximale odds staan bij Unibet.nl en Bet365 op x3,75 keer het ingezette gokbedrag en dat is natuurlijk lekker snel geld verdienen, zo aan het einde van het weekend!

Wedden op Voetbal

Bij het online Wedden op Voetbal zijn een aantal dingen van belang. Natuurlijk moet je kennis hebben van de sport en van het voorspellen via de bookmakerswebsites, maar je moet ook weten welke speltypes er zijn en hoe je kan storten en opnemen. Het allerbelangrijkste is echter dat je weet wat en wanneer je iets moet doen. Pre-wedstrijd gokken kan bijvoorbeeld tot het begin van een wedstrijd. Bij Wales – Polen betekent dat je storting voor zondag 25 september 20:45 uur bij de bookies binnen moet zijn. Hou hier dan ook rekening mee als je wilt meespelen.

Misschien wil je wel live gokken op Wales – Polen? Dan kan ook via Wedden op Sport, maar alleen tijdens het duel. Zodra de bal rolt, worden de live betting odds actief en zodra het laatste fluitsignaal klinkt kan er niet meer worden ingezet. Deze vorm van gokken is een stuk spannender, lastiger en heeft vaak een snel verloop in de hoogste van winstbonussen. Hiervoor is dus wel een stukje online gokervaring nodig. Check onze kennisbank voor meer informatie over live gokken en andere voetbalgokspeltypen.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.