UEFA Nations League odds: Wales - Nederland

In de UEFA Nations League speelt Nederland op woensdag 8 juni haar tweede groepsduel in de A-divisie. Na de zege op België moet het keurkorps van bondscoach Louis van Gaal nu zien af te rekenen met Wales. Voorspel de uitslag van Wales – Nederland en scoor de hoogste quoteringen via Wedden op Sport!

Historie Wales – Nederland

Het is al zeven jaar geleden dat Wales en Nederland nog tegen elkaar voetbalden. In een vriendschappelijk duel zegevierde Oranje op 13 november 2015 met 2-3. Bas Dost zette het Nederlands elftal op voorsprong, waarna Wales op slag van rust de 1-1 aantekende.

Na de thee zette Arjen Robben Nederland opnieuw op voorsprong: 1-2. Maar ook dit keer kwam Wales terug in de wedstrijd: 2-2. In de 81 minuut besliste Robben met zijn tweede treffer de wedstrijd: 2-3. Daarmee behoort dat duel tot één van meest lastige zeges op Wales uit de historie, want meestal wint Nederland simpel van Wales. In 1996 werd het zelfs 7-1 voor de Oranje mannen.

Favoriet bij Wales – Nederland

Dat Nederland favoriet is moge duidelijk zijn. De 1-4 overwinning op de Belgen heeft de bookmakers extra vertrouwen gegeven in een goede afloop voor Oranje in deze wedstrijd tegen Wales. Daarnaast won het Nederlands elftal alle voorgaande duels tegen de Welshmen. Wales moest bovendien nog in actie komen voor WK kwalificatie en zal dus niet zo fris en uitgerust aan de aftrap staan dan Nederland.

Een man om in de gaten te houden is Gareth Bale. Hij is met afstand de meest bekende en gevaarlijke speler bij Wales, maar lijkt over zijn hoogtepunt te zijn. Toch is Wales met mannen als Gareth Bale in de gelederen een gevaarlijke outsider in deze Nations League.

Odds Wales – Nederland

De pre-wedstrijd quoteringen bij Wales – Nederland staan lekker scherp! Als de mannen van bondscoach Louis van Gaal woensdag van Wales winnen, dan worden alle voetbalgokkers die hierop hebben ingezet in het 1×2 spelsysteem beloond met een uitbetaling van x1,66 keer het wedbedrag!

Bij een gelijkspel lopen de odds op naar x3,40 het ingelegde speelbedrag en daarmee is de winstbonus twee keer hoger als de uitbetalingen die worden verricht bij een zege van het Nederlandse elftal.

De hoogste quoteringen vinden we echter bij de legale, Nederlandse bookmakers als Wales dit Nations League duel tegen Oranje weet te winnen. Bookmakerskantoor Bet365 betaalt in dat geval maximaal x4,33 keer het ingelegde speelbedrag uit!

Wedden op Voetbal

Wil je ook een keertje Wedden op Voetbal? Check dan alle odds en deals voor Wales – Nederland via de bookmakerspagina van Wedden op Sport en wie weet scoor jij de winnende weddenschap! Het duel wordt gespeeld in het Cardiff City Stadion en begint om 20:45 uur. Vanaf het moment dat de aftrap is verricht vervallen de pre-wedstrijd odds. Wel kan je dan nog via live gokken een voorspelling doorgeven. Check hiervoor de bookmakerspagina van Wedden op Sport en scoor ook tijdens Wales – Nederland hoge winstbonussen!

Speel wel bewust door je inzet lag te houden en je verliezen niet terug probeert te winnen door nogmaals in te zetten. Je kan namelijk ook alles verliezen! Speel daarom veilig en verantwoord als je ervoor kiest om een gokje te wagen op Wales – Nederland.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.