UEFA Conference League: Feyenoord - FC Drita

Na de teleurstellende heenwedstrijd hoopt Feyenoord in de eigen Kuip alsnog de volgende ronde in de UEFA Conference League te behalen. Gaan de Rotterdammers dat redden en hun eerste grote zege onder de nieuwe trainer Arne Slot boeken? Voorspel Feyenoord – FC Drita bij Wedden op Sport en scoor de beste deal!

Historie Feyenoord – FC Drita

De H2H statistieken van Feyenoord – FC Drita zijn kort. Hierop staat alleen de ontmoeting van vorige week in Kosovo. Het werd toen 0-0 en dat was een tegenvaller voor de Rotterdammers. Zij gingen als favoriet dit tweeluik in, maar wisten die status niet waar te maken in de heenwedstrijd.

Feyenoord hoopte afgelopen weekend het vertrouwen te herstellen in een oefenwedstrijd tegen PAOK Saloniki. Dat duel ging echter verloren. De Grieken wonnen met 1-2 en dat zorgt ervoor dat Feyenoord de return juist ingaat met een nog verder geknakt vertrouwen.

Favorieten

Toch is Feyenoord bij de online bookmakers favoriet voor in deze Conference League voorronde duel. Dat komt niet direct door de huidige vorm of de uitslag in het heenduel. Feyenoord dankt deze status aan de prestaties in het verleden. Zo won het in de vorige eeuw meerdere Europese bekers, terwijl de prijzenkast van FC Drita wat dat betreft nog helemaal leeg is.

Nu moet gezegd dat FC Drita ook een kleine vijftig jaar jonger is dan Feyenoord. Drita werd pas na de tweede wereldoorlog opgericht, terwijl Feyenoord al meer dan honderd jaar oud is.

Odds Feyenoord – FC Drita

De pre-odds voor de wedstrijd van Feyenoord – FC Drita zijn meer dan de moeite waard om mee te spelen via het 1×2 spelsysteem. De hoogste quotering wordt gehanteerd door de online bookmakers als Drita wint in De Kuip. De maximale beloning van x17.25 keer je inleg wordt dan naar je uitgekeerd. Nog een hoge odd x9.15 keer je inleg staat er voor je klaar als het net als in Kosovo ook in Rotterdam een gelijkspel wordt. Tot slot de quotering voor winst van Feyenoord. Daar staat een quotering van x1.10 keer de inleg tegenover.

Wedden op Voetbal

Voetbalwedders spelen graag op internationale (top)wedstrijden. Het Wedden op Voetbal levert bij dit soort duels dan ook vaak veel bonussen op. Daarvoor moet er wel een correcte weddenschap geplaatst worden. Speel veilig en verantwoord mee via Wedden op Sport door onze voorbeschouwingen en kennisartikelen door te nemen alvorens de voorspelling te plaatsen.

Een goede voorbereiding is het halve werk, ook bij het online Wedden op Voetbal. Ben jij straks de winnaar van deze wedstrijd dankzij een winnende voorspelling? Drop dan vandaag nog je weddenschap en speel mee volgens de gegarandeerde pre-odds noteringen. Ook live gokken is mogelijk bij Wedden op Sport. Log in tijdens het duel dat op donderdag 29 juli om 20:00 uur in de Rotterdamse Kuip begint en geef je voorspelling door om kans te maken op de dan geldende bookmakers bonussen bij Feyenoord – FC Drita.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.