UEFA Conference League: AZ Alkmaar - RSC Anderlecht

In de UEFA Conference League maakt AZ nog altijd kans om zich te plaatsen voor de halve eindstrijd. De Alkmaarders verloren vorige week weliswaar van Anderlecht, maar met de thuiswedstrijd tegen de Belgische formatie nog voor de boeg heeft het nog alles in eigen hand. Voorspel AZ Alkmaar – RSC Anderlecht via Wedden op Sport en win fraaie bookmakersbonussen!

Historie

AZ en Anderlecht, beide clubs beginnend met de letter A. Beide afkomstig uit de Lage Landen en beide nog actief in het Conference League seizoen 2022 – 2023. Maar daar houdt de vergelijking wel op. De gloriejaren van Anderlecht liggen inmiddels al ver achter ons, terwijl AZ in het afgelopen decennium juist weer helemaal is opgebloeid. De Alkmaarders strijden jaar in jaar uit om de landstitel en weten ook elk seizoen minimaal één keer opzien te baren in Europa.

Dit seizoen was dat tijdens de groepsfase van de Conference League. Mede dankzij een makkelijke loting wist AZ zich met speels gemak te plaatsen voor de knock-out fase. Ook daarin presteerde het goed. Tot vorige week. Toen was Anderlecht duidelijk de betere. AZ verloor prompt met 2-0.

Favoriet bij AZ Alkmaar – RSC Anderlecht

Die nederlaag heeft er echter niet voor gezorgd dat de bookmakers geen vertrouwen meer hebben in AZ. De thuisploeg is donderdag dan ook ‘gewoon’ weer favoriet als de return tegen Anderlecht begint. In de pre-wedstrijd fase vallen er dan ook hogere quoteringen te scoren als er gekozen wordt voor een weddenschap op RSC Anderlecht.

Eindigt deze return in een gelijkspel? Dan is het ook smullen geblazen bij de online bookmakerskantoren die voetbalweddenschappen mogen aanbieden in Nederland. Kortom: in alle gevallen is het feest voor de winnende Voetbalgokker!

Odds AZ Alkmaar – RSC Anderlecht

Meespelen via Wedden op Sport zorgt niet alleen voor hoge odds, maar ook een hoge mate van zekerheid. Wij laten alleen betrouwbare, veilige bookmakers zien op onze overzichtspagina. Bij die Sportsbooks is een voorspelling op winst voor de bezoekers uit Brussel het meeste waard. De maximale pre-wedstrijd quoteringen stijgen dan naar 5,00 keer het ingelegde speelbedrag.

Bij een gelijkspel is AZ klaar in Europa, maar  zijn punters die daarop speelden de enige echte winnaar. Zij kunnen aan een puntendeling in Alkmaar tot maximaal 3,80 keer de inlegwaarde overhouden.

Inzetten op een zege voor AZ Alkmaar in het eigen AFAS stadion levert in het 1×2 wedsysteem tot maximaal 1,75 keer het ingelegde speelbedrag op. Dit geldt ook voor een overwinning waarbij AZ maar alsnog is uitgeschakeld. Bijvoorbeeld bij een 1-0 of 3-2 zege.

Wedden op Voetbal

Online Wedden op Voetbal maakt het volgen van wedstrijden zoals AZ – Anderlecht nog spannender! Check alle actuele odds en deals voor deze Europa League kwartfinale op de bookmakerspagina van Wedden op Sport en vergelijk alle aanbieders met elkaar. Welk speltype levert het meeste op en bij wie kan je in de pre-fase al hoge odds scoren? Je ziet het allemaal in één oogopslag via de Wedden op Sport bookmakerspagina.

Zet in voordat de wedstrijd start op donderdag 20 april, want voorspellingen die binnenkomen na de aftrap van 18:45 uur gelden als live gokken weddenschap. Wees er dus tijdig bij om te scoren in het AFAS Stadion te Alkmaar!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.