PSV in Dortmund op jacht naar kwartfinale ticket UEFA Champions League

PSV speelt op woensdag 13 maart de return in het tweeluik tegen Borussia Dortmund. De Eindhovenaren wisten in de heenwedstrijd niet te winnen. Thuis in Eindhoven bleef de ploeg van trainer Peter Bosz steken op 1-1. Kan PSV het in Duitsland wel voor elkaar boksen of stoot de Bundesliga formatie waar onder meer Donyell Malen en Ian Maatsen spelen door naar de laatste acht? Speel mee met dit UEFA Champions League duel door een voorspelling te plaatsen via Wedden op Sport.nl!

Historie

PSV speelde tot nu toe vier keer tegen Dortmund. Nog nooit werd er gewonnen. In de drie voorgaande officiële duels verloor PSV één keer. De andere twee ontmoetingen eindigde in een gelijkspel. Het vierde onderlinge duel is een oefenwedstrijd uit 2017. Ook die ging verloren.

De heenwedstrijd eindigde ook gelijk en dat kwam omdat de 0-1 van Donyell Malen uit de eerste helft in het tweede bedrijf onschadelijk werd gemaakt toen Luuk de Jong een makkelijk gegeven strafschop wist te benutten. Met deze 1-1 stand gaan beide ploegen dus het vierde officiële onderlinge duel ooit in.

Favoriet UEFA Champions League duel Dortmund – PSV

Volgens de online bookmakers maakt Dortmund verreweg de meeste kans om door te stoten naar de laatste acht in dit miljardenbal. Dortmund speelt thuis en wordt gesterkt door een 1-1 tussenstand, hetgeen in Europees voetbal een goede uitgangspositie is als je nog een thuiswedstrijd tegoed hebt.

Maakt PSV dan geen schijn van kans in dit UEFA Champions League duel? Nee, zo zwart wit is het ook niet. De Sportsbooks laten de odds namelijk niet te ver oplopen en dat betekent dat ze beducht zijn voor PSV. De Eindhovenaren spelen namelijk een ijzersterk seizoen, met name in de Nederlandse Eredivisie.

Odds UEFA Champions League duel Dortmund – PSV

Pakken we de pre-wedstrijd quoteringen erbij dan wordt de verhoudingen helemaal goed duidelijk. Als PSV wint wordt er tot maximaal x3,40 keer de inlegwaarde uitgekeerd aan Voetbalgokkers die hun geld in de pre-wedstrijd fase op PSV hebben gezet.

Wint Dortmund? Dan zal er tot maximaal 2,10 keer de ingelegde speelwaarde worden uitgekeerd door de online bookmakers die in Nederland voetbalweddenschappen via hun online portal mogen aanbieden aan Voetbalgokkers.

Een gelijkspel zorgt voor de hoogste beloningen in het reguliere 1X2 spelsysteem. Als er net als in Eindhoven geen winnaar komt, dan zal er een verlening gespeeld moeten worden. Voetbalgokkers die hun geld op een gelijkspel zetten weten dat al dat zij gewonnen hebben. Hun beloning kan dan oplopen naar maximaal x3,80 keer het inlegbedrag!

Wedden op Voetbal

Meespelen via Wedden op Sport betekent dat je tegen de beste odds en deals die er voor Nederlandse Voetbalgokkers beschikbaar zijn kunt inzetten op Borussia Dortmund – PSV. Wil je ook scoren in de UEFA Champions League? Aarzel dan niet en vergelijk snel alle actuele odds en spelopties via onze bookmakerspagina.

Inzetten tegen de pre-wedstrijd quoteringen kan tot woensdag 13 maart 21:00 uur. Dan zal namelijk gefloten worden voor het begin van dit duel in de achtste finales van het Champions League seizoen 2023 – 2024. Ben jij straks één van de winnaars in Dortmund? Vergelijk, zet in en win door te Wedden op Voetbal!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.