UEFA Champions League odds: PSV Eindhoven - Sevilla

Wat zijn de beste UEFA Champions League odds bij PSV Eindhoven – Sevilla? Vergelijk alle Nederlandse bookmakerskantoren, zet in bij de veiligste wedkantoren van ons land en win de hoogste quoteringen door mee te spelen met PSV – Sevilla via Wedden op Sport.nl

Historie

Voor de historie van PSV Eindhoven – Sevilla hoeven we maar een paar maanden terug. Begin dit jaar speelden beide clubs ook al tegen elkaar. Toen in de zestiende finale van het UEFA Europa League toernooi. Het werd een spannende strijd over twee wedstrijden waarbij de thuisploeg steeds de overhand had.

Sevilla won in het eigen stadion voor de eigen fans simpel van PSV. Het heenduel uit deze onderlinge ontmoetingen eindigde in een ruime 3-0 zege voor de Spaanse La Liga formatie. PSV leek kansloos. Maar in Eindhoven liet de Brabantse topclub zien over veerkracht te beschikken. De Eredivisie ploeg kwam tot 2-0, maar wist net geen verlenging uit het vuur te slepen.

Favoriet bij PSV Eindhoven – Sevilla

PSV won afgelopen weekend met 3-1 van FC Volendam. Het kreeg ontelbare kansen, maar wist maar moeizaam tot scoren te komen. Dit zal zeker een zorgenkindje zijn voor trainer Peter Bosz. Maar desondanks werd er wel gewoon gewonnen en daardoor blijft PSV bovenaan staan in de Eredivisie. Hierdoor is PSV komende dinsdag favoriet bij de bookmakers.

Sevilla FC moest vrijdagavond al in actie komen. En de tegenstander was er één van formaat: FC Barcelona. Sevilla vocht voor wat het waard was en dat bleek net niet genoeg. Barcelona won het Spaanse competitieduel met 1-0. Omdat Sevilla op bezoek gaat bij PSV is de formatie van trainer José Luis Mendilibar dinsdagavond de underdog.

Odds PSV Eindhoven – Sevilla FC

De pre-wedstrijd quoteringen in het 1×2 spelsysteem zorgen voor fraaie vooruitzichten als er een winnende weddenschap gescoord wordt bij dit UEFA Champions League duel PSV Eindhoven – Sevilla. Bij elke correcte voorspelling wordt er minimaal het dubbele van je inlegwaarde uitgekeerd!

De hoogste odds staan achter een Spaanse zege in Eindhoven. Als Sevilla het lukt om PSV in eigen huis te kloppen wordt er door de top bookmakers tot maximaal 3,95 keer het ingelegde speelbedrag uitbetaald.

De maximale winst bij een gelijkspel is ook hoog. De Nederlandse Sportsbooks met de beste deals zijn Unibet, Circus, Jack’s en Bet365. Momenteel kan daar tot 3,80 keer het speelbedrag gewonnen worden met een winnende voorspelling op een gelijkspel bij PSV – Sevilla.

Als PSV wint en zich daarmee herstelt van de 4-0 nederlaag bij Arsenal, dan bezorgen ze daarmee VoetbalGokkers die op PSV gokte ook een prettige avond. De maximale uitbetalingshoogte bij deze weddenschap kan in het 1×2 spelsysteem stijgen tot 2,00 keer de inlegwaarde. Unibet.nl biedt op dit moment deze top quoteringen aan.

Wedden op Voetbal

Bekijk alle actuele odds en promoties rondom PSV Eindhoven – Sevilla op de Wedden op Sport bookmakerspagina. Vergelijk de quoteringen en scoor bij het Wedden op Voetbal! Zet wel tijdig in, want de pre-wedstrijd deals lopen af als het eerste fluitsignaal klinkt in Eindhoven. En dat zal zijn op dinsdag 3 oktober om 21:00 uur.

Scoor de beste deal, vergelijk nu al de aanbiedingen van de veilige en legale bookmakers door onze bookmakerspagina te bezoeken. Meespelen met PSV – Sevilla FC? Vergelijk, zet in en win via Wedden op Sport!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.