UEFA Champions League odds: Feyenoord - Celtic

Feyenoord mag als landskampioen van Nederland uitkomen in de UEFA Champions League. De Rotterdammers openen het seizoen met een thuiswedstrijd tegen het Schotse Celtic. Voorspel de uitslag van Feyenoord – Celtic FC en scoor de beste UEFA Champions League odds via  Wedden op Sport!

Historie

Deze eeuw speelden beide clubs nog niet tegen elkaar op een officieel Europees podium. De laatste keer dat beide ploegen elkaar tegenkwamen was in 2008. Toen vond er een oefenduel plaats. Feyenoord verloor dat treffen met ruime cijfers. In de rust stond de ploeg uit de havenstad al met 0-3 achter. Na de thee kwam het nog terug tot 1-3.

Feyenoord plaatste zich rechtstreeks voor de groepsfase. Ook Celtic was via de Schotse competitie rechtstreeks toegelaten tot het hoofdtoernooi. Voor de interlandbreak speelde Celtic tegen de Rangers FC. In deze Schotse kraker, The Old Firm, was Celtic met 0-1 te sterk voor de aardsrivaal. Feyenoord speelt komend weekend tegen haar grootste concurrent als de Klassieker Ajax – Feyenoord op het programma staat.

Favoriet bij Feyenoord – Celtic

Volgens de bookmakers is de kans het grootst dat Feyenoord deze wedstrijd gaat winnen. Dit wordt op meerdere factoren gebaseerd. De Europese prestaties van afgelopen jaren, het thuisvoordeel en de huidige vorm. Feyenoord won afgelopen zaterdag overtuigend van sc Heerenveen. Eindstand: 6-1.

Celtic won in de Schotse voetbalcompetitie ook gemakkelijk. Haar thuiswedstrijd tegen Dundee United eindigde in 3-0. Desondanks gaan de groenen uit Glasgow dinsdagavond toch als underdog het duel met Feyenoord in.

Odds Feyenoord – Celtic

De hoogste uitbetalingen bij dit UEFA Champions League groepsduel uit Poule E worden verricht als Celtic dinsdag van Feyenoord wint. Een zege van de Schotten in Rotterdam is goed voor een maximale bookmakersbonus van maar liefst 5,00 keer het ingelegde speelbedrag! Dit soort odds zien we bijna nooit in de Champions League.

Bij een gelijkspel blijven de odds hoog. Een puntendeling tussen Feyenoord en Celtic zorgt in het reguliere 1×2 spelsysteem voor een uitbetaling die kan oplopen tot maximaal x4,50 keer het inlegbedrag. Deze odds scoor je bij de beste Nederlandse Sportsbooks en zijn terug te vinden bij onder meer Circus.nl, Bet365, Unibet en Jack’s Sport.

Voetbalgokkers die meegaan met de online bookmakers verwachting dat Feyenoord hier gaat winnen, kunnen met deze voorspelling een maximale winstbonus scoren van x1,60 keer de inlegwaarde van de storting die is verricht bij plaatsing van de voorspelling via één van de Nederlandse bookmakerskantoren.

Wedden op Voetbal

Voetbal is volkssport nummer één en zal dat ook altijd blijven. Bij de bookmakers is Wedden op Voetbal ook met stip de nummer één. Dagelijks worden er vele voorspellingen geplaatst op wedstrijden over de hele wereld. De wedstrijden in de UEFA Champions League zijn daarbij verreweg het meest in trek.

Voor Nederlandse Voetbalgokkers is het duel van Feyenoord tegen Celtic natuurlijk het meest interessante duel om op te spelen tijdens de speelronde op dinsdag 19 september. Voorspellingen op basis van de pre-wedstrijd quoteringen kunnen geplaatst worden tot vlak voor de aftrap. Deze zal om 21:00 uur plaatsvinden in Stadion Feyenoord, de Kuip.

Alle weddenschappen die te laat binnenkomen worden verwerkt volgens de live gokken odds. Deze quoteringen zullen actief blijven tot aan het laatste fluitsignaal. Voldoende opties dus op een winnende deal te scoren! Vergelijk, zet in en win bij Wedden op Sport.nl!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.