UEFA Champions League odds: Chelsea - Real Madrid

In de UEFA Champions League wordt dinsdag 18 april de return van de kwartfinale Chelsea – Real Madrid gespeeld. Vorige week wist Real in eigen huis een 2-0 voorsprong te nemen. Wat is deze uitslag waard als de return in Londen wordt gespeeld? Voorspel Chelsea FC – Real Madrid win door een winnende weddenschap te plaatsen via Wedden op Sport!

Historie

Het is al de vierde keer in een jaar tijd dat beide clubs elkaar treffen. Vorig seizoen speelden de ploegen ook in de kwartfinales van de Champions League tegen elkaar. De Spaanse grootmacht kwam toen met 1-3 zegevieren op Stamford Bridge en wist mede daardoor ook de halve eindstrijd te behalen.

De heenwedstrijd werd afgelopen week met 2-0 gewonnen door Real Madrid, dat dankzij doelpunten van Karim Benzema en Marco Asensio nu in een zetel aan de return op Stamford Bridge kan beginnen.

Favoriet bij Chelsea – Real Madrid

De online bookmakerskantoren verwachten dat Real Madrid ook in deze return de meeste winstkansen heeft. Toch is ook thuisploeg Chelsea volgens de wedkantoren niet kansloos. The Blues moeten echter met twee doelpunten of meer verschil winnen om nog kans te maken op een halve finale ticket.

Een gelijkspel is volgens de Nederlandse Sportsbooks het minst waarschijnlijk. Hierdoor levert een winnende weddenschap via het 1×2 spelsysteem het meeste op. Benieuwd naar de hoogste pre-wedstrijd quoteringen per uitslag? Wedden op Sport zet ze voor je op een rij!

Odds Chelsea – Real Madrid

Bij Chelsea – Real Madrid lopen de odds het hoogste op als er wordt ingezet op een gelijkspel. De maximale pre-wedstrijd quotering ligt bij die voorspelling op 3,40 keer het ingelegde speelbedrag.

Wint thuisploeg Chelsea deze CL-clash met de Spaanse kampioen? Dan wordt er door de legale, Nederlandse Sportsbooks tot maximaal 2,80 keer het gekozen wedbedrag uitbetaald aan voetbalgokkers die dit correct voorspelden.

Bij een zege van favoriet Real Madrid blijven de odds ruim boven de x2,00 staan. De beste deals in de pre-wedstrijd fase tonen quoteringen die zelfs kunnen oplopen tot 2,65 keer het ingelegde speelbedrag waarvoor is gekozen bij het plaatsen van deze voorspelling bij één van de bookmakers die in Nederland voetbalweddenschappen mogen aanbieden.

Wedden op Voetbal

De UEFA Champions League is het hoogste podium voor een voetballer en ook voor voetbalpunters die willen scoren door een online voorspelling te plaatsen! Wil jij ook scoren op het allerhoogste niveau? Check dan de pre-wedstrijd odds voor de kraker Chelsea FC – Real Madrid en wie weet ben jij wel de grote winnaar van dit UEFA Champions League duel!

Alle voorspellingen die volgens de prematch odds geplaatst worden moeten voor de aftrap bij de bookmakerskantoren binnen zijn. Chelsea – Real Madrid begint op dinsdag 16 april om 21:00 uur. Zet dus op tijd in om je deal te scoren en pak de hoogste quotering bij het Wedden op Voetbal!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.