UEFA Champions League: Juventus – Atletico Madrid

Na een geweldige eerste week van de returns in de kwartfinales van de UEFA Champions League met de 1-4 winst van Ajax in Madrid als hoogtepunt, kunnen voetballiefhebbers hun borst alvast nat maken voor een nieuwe week vol spektakel in het grootste voetbaltoernooi ter wereld: de Champions League. Met teams als Manchester City, FC Barcelona, Liverpool, Bayern München en Juventus valt er weer genoeg te genieten. Wij concentreren ons bij Wedden op Sport vooral op de clash tussen Juventus (Ronaldo) en Atlético Madrid (Griezmann).

Het heenduel werd een duidelijke prooi voor Atlético dat in het eigen stadion met 2-0 wist te winnen van de ploeg uit Turijn. De Italianen zullen onder aanvoering van Cristiano Ronaldo proberen deze scheve situatie recht te zetten in het Allianz stadion van Juve. Ronaldo krijgt zelfs extra rust van trainer Allegri, want in de competitie tegen Udinese begon de Portugees op de bank. Het duel is voor Allegri een echt examen: mocht de Oude Dame eruit vliegen, dan is de kans groot dat ook hij de laan uit gestuurd wordt. “Atlético speelt altijd met heel veel energie, dus het zal niet gemakkelijk worden. Maar ik ben optimistisch en heb er vertrouwen in dat we dit om kunnen draaien. Ik heb de jongens verteld dat we vanaf nu elke dag een druppel in de tank doen en tegen de tijd dat het 12 maart is, is de tank hopelijk weer vol.”

Ronaldo: “Ik vijf, Atlético nul”

Na de nederlaag in Madrid liet Ronaldo al merken zeer gebrand te zijn op een goed resultaat in deze return. De superster beleefde weinig plezier aan zijn terugkeer in Madrid en reageerde dan ook geprikkeld nadat met 2-0 had verloren: “Ik heb vijf keer de Champions League gewonnen, Atlético nul”, riep hij getergd naar de Spaanse verslaggevers.

Griezmann: “Vol vertrouwen richting Turijn”

De messen zijn dus geslepen, want ook Antoine Griezmann is gebrand op een overwinning in Turijn: “We wisten van tevoren dat dit een kraker ging worden en de uitslag in het heenduel zal de strijdt alleen maar heviger maken als we naar Turijn trekken. We geven weinig kansen weg en we hebben de beste keeper ter wereld die geweldige reddingen kan verrichten. Ik voel me vol vertrouwen, ik hou van deze grote wedstrijden, deze geweldige momenten. Ik beleef ze met plezier, en ga proberen samen met het team mijn beste spel te tonen als we tegen Juventus spelen dinsdagavond”, aldus de Fransman in de Franse media.

Statistieken

In de laatste drie onderlinge ontmoetingen wist Juventus geen één keer te winnen. Op 1 oktober 2010 won Atlético thuis met 1-0. De return op 9 december van dat jaar eindigden vervolgens in 0-0. De wedstrijd van 20 februari jongstleden werd opnieuw een prooi van de Spaanse club: 2-0. Slaagt Juventus er dit keer wel in om de return te winnen?

Odds

De bookmakers zijn niet overtuigd door de uitspraken van Griezmann, want Juventus is volgens de bookmakers favoriet dinsdag. De pre-wedstrijdquoteringen in het 1X2-spelsysteem lopen daarom hoog op als je speelt op Atlético. De odds voor een thuisoverwinning van Juve staat op x 1,70 keer je inleg. Een gelijkspel staat gedoteerd op x 3,60. En een Spaanse zege laat de zilvervloot binnenlopen bij spelers die hierop hebben ingezet: x 5,50. Ga dus snel naar de bookmakerspage van Wedden op Sport en laat jouw voorspelling achter voor deze Champions Leaguekraker!

Let op: het aanvangstijdstip is 21:00 uur. Weddenschappen moeten dus voor dinsdag 12 maart 20:56 uur binnen zijn om nog te profiteren van de pre-wedstrijdquoteringen. Daarna kan uiteraard nog live worden gespeeld op de uitslag, de eerste goal, de eerste gele kaart of wissel. Kijk voor alle mogelijkheden op de bookmakerspagina en speel mee met dit Champions League duel!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.