TT van Assen 2023: Wie wint de MotoGP klasse?

Motorliefhebbers in Nederland hebben het komende weekend al het hele jaar met rood omcirkeld, want het is tijd voor de TT van Assen 2023! Sportwedders weten dan ook dat er weer keihard gescoord kan worden met hoge odds in de MotoGP klasse. Voorspel de winnaar van de koningsklasse in de TT van Assen en plaats de winnende deal via Wedden op Sport.nl!

Historie

De TT is al jarenlang een begrip in motorsportland en ver daarbuiten. Het zal lastig zoeken zijn naar landgenoten die nog nooit van de TT Assen hebben gehoord. Die naamsbekendheid komt mede dankzij de vele succesvolle edities die er in het verleden zijn gehouden in de Drentse stad.

Al in 1925 werd er een begin gemaakt aan deze Nederlandse wegrace traditie. Door de jaren heen zijn er verschillende tijdperken te onderscheiden waarbij er ook telkens een andere klasse indeling werd ingevoerd. In het huidige tijdperk wordt er op Assen geracet in de Moto-E, Moto 3, Moto 2 en Moto GP klassen. De laatste is de koningsklasse en bij de online bookmakers ligt ook daar de focus op.

Favorieten TT van Assen 2023

Bij die bookmakerskantoren is de winnaar van vorig jaar Francesco Bagnaia één van de topfavorieten voor de editie van 2023. Pecco, zoals de Italiaan wordt genoemd, volgde daarmee Fabio Quartararo op. De Fransman had de Dutch TT in 2021 op zijn naam geschreven.

Beide coureurs zijn ook dit jaar weer van de partij en maken volgens de wedkantoren ook een grote kans om mee te gaan doen om de eindzege in de race op zondag. Naast dit duo verwachten de bookies ook veel van Jorge Martin, Brad Binder en Johann Zarco. Outsiders zijn Marc Marquez en Jack Miller.

Odds TT van Assen 2023

De pre-race quoteringen voor de Motul Dutch TT staan bij de Sportsbooks die in Nederland motorsport weddenschappen mogen aanbieden op scherp. De hoogste winstkans is toegedicht aan Bagnaia en dat vertaalt zich in een maximale winstbonus van x2,95 als hij zegeviert in Assen.

Bij een overwinning van Martin lopen de odds op naar een maximum van x3,80, terwijl voor winst van Quartararo de bookmakers al bereid zijn tot maximaal 7,00 keer het ingelegde speelbedrag uit te betalen.

Gaat Brad Binder met de champagnefles spuiten als zondag de MotoGP gefinisht is? Dan is het niet alleen feest in het kamp van de Zuid-Afrikaanse KTM coureur, maar ook bij de online sportwedders die zijn naam door hebben gegeven bij de bookmakers. Voor een zege van Binder wordt er namelijk tot x12,00 de inlegwaarde uitgekeerd!

Wedden op Motorsport

Gedurende het seizoen wordt er niet extreem veel gewed op de races in de MotoGP, Moto2 of Moto3 klassen. Tijdens de TT van Assen is dat echter totaal anders. Dan staan alle spotlights op de motorraces. En worden de Sportsbooks overspoeld met fans, liefhebbers en ervaren Sportgokkers die hun slag willen slaan door een voorspelling te droppen.

Check de Wedden op Sport bookmakers vergelijkingspagina voor alle actuele odds en deals die actief zijn voor de Motul Dutch TT 2023. En scoor op hoge snelheid de beste deals voor dit altijd bijzonder spannende motorsportevenement! Race jij naar winst door te Wedden op Motorsport? Zet dan in voor zondag 25 juni om de pre-odds te pakken. Of ga vol gas tijdens race en kies voor live wedden op de TT Assen!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.