Trainer Peter Bosz met Bayer Leverkusen op jacht naar eerste bekerwinst ooit

Afgelopen zaterdag werden de laatste wedstrijden in de Bundesliga gespeeld, maar daarmee is het voetbalfeest in Duitsland nog niet voorbij. Zaterdag vindt namelijk de bekerfinale plaats. Trainer Peter Bosz neemt het daarin met Bayer Leverkusen op tegen Bayern München, de kersverse Duitse kampioen. De bezoekers van Wedden op Sport verwachten een gelijkspel. Wat verwacht jij zaterdag in het Olympiastadion te Berlijn? 

Historie

Het nationale bekertoernooi werd in Duitsland pas in 1935 ingevoerd. De oorlogsperiode zorgden voor een lange onderbreking, maar sinds 1952 wordt er jaarlijks gespeeld om de Deutscher Fußball-Bund (DFB) Pokal.

Er wordt gespeeld volgens een knock-outsysteem en dat blijkt koren op de molen voor Bayern München. De ploeg uit de Zuid-Duitse stad won al negentien maal en hoopt zaterdag haar twintigste bekerwinst te realiseren.

Peter Bosz speelde in zijn carrière (o.a. bij Ajax) al meerdere bekerfinales, maar won er nog nooit één. Ook Bayer Leverkusen heeft last van het ‘finalespook’. De club die in 1904 werd opgericht stond in 2009 en 2002 ook in de finale. Beide malen werd er verloren: in 2002 met 4-2 van Schalke ’04 en in 2009 met 1-0 van Werder Bremen. Uiteraard hopen ze in Leverkusen dat die negatieve reeks zaterdag ten einde komt.

Favorieten

Bij de bookmakers zetten ze hun geld voor deze bekerfinale op Bayern München. Dat zou betekenen dat Leverkusen en Bosz opnieuw met lege handen achterblijven na een finale te hebben gespeeld. Spelers van Wedden op Sport hoeven echter nooit met lege handen te staan, want als je nu inzet en de eindstand goed voorspelt dan profiteer je via Wedden op Sport van de beste odds en acties rondom de Duitse bekerfinale.

Maakt Bayern haar favorietenrol waar of lukt het Leverkusen om vanuit de underdogpositie voor een daverende verrassing te zorgen? De quoteringen staan alvast op scherp bij de enige echter legale bookmaker: de TOTO!

Odds

Koning TOTO hanteert bij een zege van Bayer Leverkusen een uitzonderlijke hoge odd: het aantal ingelegde euro’s wordt bij een zege van Bosz en co namelijk x8.28 keer zoveel waard!

De gemiddelde uitkering bij een gelijkspel loopt ook flink op: x5.61 is voor de DFB Pokal ook bijzonder hoog te noemen. De quoteringen worden een stuk lager als Bayern München erin slaagt te winnen zaterdag: x1.33 keer het ingelegde speelbedrag.

De TOTO heeft voor spelers die via Wedden op Sport meespelen echter nog een paar mooie opties om ook bij winst van Bayern een lekkere bonus op te strijken. Zo krijg je x2,19 keer je inleg uitgekeerd als één van beide teams de nul weet te houden. Ook kan je spelen op een correcte score. Zo levert een 1-0 overwinning van Bayern x10,25 keer je inleg op en als Leverkusen met 1-0 wint zelfs x28,00 keer! In totaal zijn er maar liefst 86 wedopties. Check dus snel onze bookmakerspagina voor de laatste (combi)deals!

Wedden op Voetbal

Nu er in Nederland geen bekerfinale gespeeld meer wordt, zijn Bosz en Sinkgraven bij Leverkusen en Joshua Zirkzee bij Bayern één van de weinige landgenoten die voor bekerwinst kunnen gaan. In het spoor van deze Bundesliga toppers kan ook jij een winnaar worden. Laat je voetbalkennis spreken en voorspel de uitslag van deze zinderende finale van het Duitse bekertoernooi 2019 – 2020! Speel wel verstandig en neem geen onnodige risico’s: zo blijft Wedden op Voetbal spannend en leuk tot de laatste seconde.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.