TOTO KNVB bekerfinale 2024 gaat tussen Feyenoord - NEC Nijmegen

De TOTO KNVB bekerfinale 2024 gaat tussen Feyenoord Rotterdam en NEC Nijmegen. De twee bekerfinalisten ontmoeten elkaar aanstaande zondag in De Kuip te Rotterdam. Feyenoord won de beker al dertien keer, maar NEC wist de prijs nog maar eenmaal eerder mee naar Nijmegen te nemen. Met welke ploeg gaat de Zilveren dennenappel dit seizoen mee? Vergelijk de bookmakers odds en deals via Wedden op Sport en speel mee!

Historie TOTO KNVB Beker

Het Nederlandse bekertoernooi wordt al sinds 1899 gespeeld en SV RAP is de eerste voetbalclub die de beker won. De club uit Amstelveen versloeg HVV uit Den Haag met 1-0 na extra tijd. Vorig seizoen won PSV Eindhoven de beker. De Brabanders rekenden na strafschoppen af met Ajax Amsterdam. De Amsterdamse ploeg heeft de dennenappel het vaakst gewonnen. De Ajacieden stonden 28 keer in de finale en wonnen er daarvan twintig. Feyenoord wist zich negentig keer tot finalist van de KNVB beker te bekronen. De Rotterdamse ploeg won dertien keer de beker. NEC Nijmegen doet voor de vijfde keer mee in de finale van het Nederlandse bekertoernooi. De Nijmeegse ploeg won het bekertoernooi eenmaal.

Favoriet Feyenoord – NEC Nijmegen

De Nederlandse bookmakers hebben bij elke wedstrijd vaak wel een favoriet. Dat is af te lezen aan de quoteringen die de wedkantoren hanteren. Bij de bekerfinale Feyenoord – NEC wijzen de bookmakers Feyenoord aan als favoriet. De odds bij een zege van NEC Nijmegen staat vele malen hoger ingeschaald. Dit heeft er vooral mee te maken dat Feyenoord in eigen stadion zal aantreden tegen NEC. De Kuip is traditioneel getrouw het stadion waar de bekerfinale wordt gehouden. Ook zijn de resultaten van de Rotterdamse ploeg iets indrukwekkender dan van NEC. Al wisten de Rotterdammers dit seizoen nog niet te winnen van Feyenoord.

Odds Feyenoord – NEC Nijmegen

De Nederlandse bookmakers keren de hoogste pre-odds bij de bekerfinale 2024 uit als NEC wint. Als de Nijmeegse ploeg van trainer Rogier Meijer wint in De Kuip, dan keren de beste wedkantoren tot 9.06 keer het speelbedrag uit dat voetbalgokkers hebben achtergelaten.

Bij een gelijkspel wordt de finale verlengd, maar kunnen gokkers na negentig minuten speeltijd en blessuretijd al een mooie beloning innen bij hun bookmaker als zij met succes een weddenschap plaatsen op een gelijkspel. De bookmakers keren dan tot 5.81 keer de inleg uit.

In het 1×2 spelsysteem staan de quoteringen bij een zege van Feyenoord op maximaal 1.26 keer het speelbedrag ingedeeld. Winnen de Rotterdammers voor de veertiende keer in hun clubbestaan de beker, dan kunnen gokkers iets meer dan hun speelbedrag teruggeboekt krijgen. Check de overige speltypen of maak de perfecte combideal om alles uit de bekerfinale 2024 te kunnen halen met jouw voetbalkennis.

Wedden op Voetbal

Wedden op de TOTO KNVB bekerfinale kan maar eenmaal in een voetbalseizoen. Vorig seizoen stond de kraker Ajax – PSV op het menu. Dit jaar doen beide teams niet mee in de finale, maar nemen Feyenoord en het verrassend sterke NEC Nijmegen het tegen elkaar op. De kunt is om de wedstrijd goed te voorspellen en de bookmakers flink te laten cashen. Heb jij je wedtactiek al klaar? Bezoek dan de bookmakers om te Wedden op Voetbal en scoor de deals!

De TOTO KNVB bekerfinale 2024 Feyenoord Rotterdam – NEC Nijmegen wordt op zondag 21 april gespeeld. De finale begint om 18:00 uur in De Kuip te Rotterdam. Welke ploeg neemt de zilverkleurige dennenappel mee naar de vitrinekast van de club? Beproef jouw bekergeluk via Wedden op Sport.nl!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.