Torenhoge odds bij WK 2023 voor vrouwen: Engeland - Haïti

Op het WK 2023 voor vrouwen komt het Engelse damesteam van bondscoach Sarina Wiegman aanstaande zaterdag in actie. De Engelse dames nemen het op tegen Haïti. Het is voor Lionesses de eerste wedstrijd in Groep D van het toernooi. Kunnen de Engelse dames direct hun stempel drukken op het WK door de eerste drie punten in de poulefase te pakken? Scoor torenhoge pre-odds bij WK 2023 voor vrouwen: Engeland – Haïti bij de topbookmakers van Nederland op Wedden op Sport.

Historie Engeland – Haïti

De Engelse en Haïtiaanse damesvoetbalteams ontmoeten elkaar aanstaande zaterdag voor het eerst. Het is nog nooit eerder voorgekomen dat de teams op een WK tegen elkaar speelden. Haïti kwalificeerde zich zelfs voor de eerste keer ooit voor het WK dat dit keer wordt georganiseerd door Australië en Nieuw-Zeeland. Het beste resultaat dat het Engelse vrouwenteam ooit boekte op een wereldtoernooi was in 2015. Toen werd Engeland derde.

Beide teams speelden voor het WK in Nieuw-Zeeland en Australië nog een oefenduel. In Engeland troffen bondscoach Wiegman en haar damesteam Portugal. Er werd niet gescoord in dit oefenduel. In Milton Keynes bleef het 0-0. Haïti speelde een oefenduel tegen Zuid-Korea, maar verloor met 2-1.

Favoriet Engeland – Haïti

De Nederlandse bookmakers wijzen Engeland aan als favoriet van dit duel. In Groep D zijn de Engelsen sowieso al de grote favoriet voor groepswinst. Naast Haïti zijn China en Denemarken de tegenstanders van Engeland in de poulefase van het WK.

De hoogste pre-odds worden dus uitgekeerd als de bookies er helemaal naast zitten en Haïti de wedstrijd wint. Een inleg kan zelfs vijftig keer meer waard worden als er met succes wordt gewed op winst van Haiti. De quotering is hoog, maar de winstkans is volgend de bookmakers niet zo hoog.

Odds Engeland – Haïti

De quoteringen bij de Nederlandse bookmakers staan bij deze wedstrijd het hoogst bij winst van Haïti. Mocht het Caribische voetballand winnen van Engeland. Dan kunnen er pre-odds van maximaal 51.00 keer de inleg gescoord worden.

Nog meer hoge quoteringen zijn te vinden bij een gelijkspel. Als de Engelse en Haïtiaanse damesteams de punten met elkaar delen, kan er tot maximaal 24.00 keer het speelbedrag gewonnen bij een correcte voorspelling op een puntendeling.

Bij een overwinning van Engeland staan de quoteringen op maximaal 1.02 keer het speelbedrag ingedeeld. Check de pre-odds bij de overige speltypen en ontdek de odds bij winst van Lionesses.

Wedden op Voetbal

Het WK 2023 voor vrouwen trekt veel aandacht bij de Nederlandse voetbalgokkers. De bookmakers hebben dan ook tal van leuke promoties lopen gedurende de WK periode die loopt van 20 juli tot 20 augustus. Speel mee, maar stop op tijd en blijf te allen tijde verantwoord Wedden op Voetbal.

De WK 2023 wedstrijd Engeland – Haïti in Groep D wordt gespeeld op zaterdag 22 juli. De wedstrijd begint om 11:30 uur (Nederlandse tijd) in het Suncorp Stadion te Brisbane. Gaat bondscoach Wiegman winnen met haar speelsters op het WK in Australië en Nieuw-Zeeland. Speel mee en scoor de hoogst mogelijke pre-odds via Wedden op Sport.nl!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.