Michael van Gerwen aast op The Cazoo Masters 2024 titel

Michael van Gerwen wist afgelopen weekend tijdens de Dutch Dart Masters in Den Bosch supertalent Luke Littler te verslaan. Door met 8-6 te winnen van de tienersensatie pakte hij de eindzege en tankte hij vertrouwen voor The Cazoo Masters 2024. Speel mee met dit volgende top dartstoernooi die Van Gerwen aan zijn erelijst wil toevoegen en vergelijk de actuele odds via Wedden op Sport.nl!

Historie

The Masters is een invitatietoernooi van de Professional Darts Corporation waarvoor de top vierentwintig van de PDC Order of Merit zich kwalificeert. De eerste editie van het toernooi vond plaats in 2013 en werd gewonnen door niemand minder dan Phil Taylor.

De sponsor van het toernooi was toen Cora, daarna stapte Unibet in en nu is Cazoo de hoofdsponsor van het met ruim 275.000 pond gedoteerde dartstoernooi dat dit jaar voor de twaalfde keer op de kalender staat.

Favorieten The Cazoo Masters 2024

Volgens de bookmakers maakt de kersverse wereldkampioen Luke Humphries de meeste kans om deze editie op zijn naam te schrijven. De 28 jarige Engelsman houdt daarmee onze landgenoot Michael van Gerwen achter zich. De darter uit Vlijmen is volgens de bookies wel de belangrijkste uitdager van Humphries.

Na dit duo is het vechten om een plekje in de Top-5 van de wedkantoren. Gerwyn Price heeft die slag voorlopig gewonnen. Hij staat op plek drie bij de bookmakers. Michael Smith volgt hem op de voet en Rob Cross sluit de rij van de beste darters die volgens de online wedkantoren meedoen aan The Cazoo Masters 2024.

Odds The Cazoo Masters 2024

Al die verwachtingen resulteren in pre-wedstrijd quoteringen die naar onze bescheiden mening meer dan de moeite waard zijn. Zo levert een winnende weddenschap op eindwinst voor Humphries toch al 3,00 het ingelegde speelbedrag op. En dat is behoorlijk hoog voor een topfavoriet.

Speel je in de pre-fase met succes op Van Gerwen, die in Den Bosch dus zijn topvorm al toonde, dan keren de betere bookmakers in Nederland zelfs tot 4,50 keer de inlegwaarde van de weddenschap uit. Daarmee zijn de outrights voor MVG ook zonder meer aantrekkelijk te noemen.

Eindwinst voor Price staat in de meeste Sportsbooks nog een stuk hoger. De maximale odds bij een correcte voorspelling op toernooiwinst voor The Iceman kunnen gemakkelijk oplopen naar 7,00 keer het inlegbedrag.

Wedden op Darts

Alle odds en deals voor The Cazoo Masters 2024 kan je terugvinden op de Wedden op Sport vergelijkingspagina. Hier staan alle legale, Nederlandse bookmakers op een rij en kan je gemakkelijk de quoteringen naast elkaar leggen.

Pak de beste deal in de pre-wedstrijd fase en zet in voordat de finale begint om de maximale outrights te scoren. Inzetten op de partijen voor de finale kan natuurlijk ook. Het toernooi zal op vrijdag 2 februari beginnen, dus zorg dat je op tijd bent om mee te spelen met dit PDC invitatietoernooi in de Marshall Arena te Milton Keynes (Verenigd Koninkrijk). Scoor jij de winnende deal bij het Wedden op Darts?

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.