Tennis: US Open 2021

Op de hardcourt banen van het Arthur Ashe Stadium in New York vindt van 30 augustus tot en met 12 september de 141e editie van de US Open Tennis plaats. Dit is het vierde en laatste Grand Slam toernooi van dit jaar. Wie volgt de Oostenrijker Dominic Thiem op? Voorspel en win via de top bookmakerskantoren van Wedden op Sport!

Historie US Open

De US Open behoort tot de vier grootste tennistoernooien ter wereld. Samen met Wimbledon, Roland Garros en The Australian Open vormen de US Open de Grand Slam toernooien van dit kalenderjaar. Het is dan ook niet verrassend dat alle toppers azen op eindwinst in New York.

Op de hardcourtbanen van het Arthur Ashe Stadium zegevierden al veel grote namen. Roger Federer is recordhouder met vijf zeges (2004, 2005, 2006, 2007 en 2008). Federer deelt zijn record met Pete Sampras en Jimmy Connors. Beide Amerikanen wonnen vijf keer, maar wisten dat niet – zoals Federer – vijf keer op rij voor elkaar te boksen.

Favorieten US Open 2021

Voor de editie van dit jaar is Novak Djokovic de enige echte favoriet. De online bookmakers verwachten dat niemand kan tippen aan de nummer één van de wereld. Zeker nu Rafael Nadal schittert door afwezigheid.

Daniil Medvedev en Alexander Zverev komen volgens de bookies nog het dichtste bij Djokovic. Ook de Griek Stefanos Tsitsipas wordt gezien als kanshebber, maar hij behoort ook al tot de lange rij van outsiders. Tallon Griekspoor en Botic van Zandschulp zijn de enige twee Nederlanders in het herenenkelspel. Beiden komen volgens de top tennisbookmakers niet in aanmerking voor toernooiwinst.

Odds

Het inzetten bij de bookmakers levert fraai winsten op als het je lukt de juiste naam door te geven. Wordt Djokovic volgens jou de winnaar van US Open 2021? Zet dan in en win maximaal x1,75 keer je inleg als de Serviër dit Grand Slam toernooi op zijn naam schrijft.

Een overwinning van Medvedev is bij de top bookmakers maximaal x7,00 het ingelegde speelbedrag waard. Gok jij op een toernooizege voor Zverev? Dan zet je in op een winstpotentieel van maximaal x9,00 het geldbedrag op je wedformulier.

Na Medvedev en Zverev komt de Griek Tsitsipas. Zijn pre-odd stijgt boven de tien uit en bereikt een maximaal niveau van x12,00 keer je inleg. Check de bookmakerspagina van Wedden op Sport om te zien bij de welke bookmakerskantoren je deze quoteringen kan scoren! Hier vind je ook alle favorieten, odds en outright deals voor het dames enkelspel en de dubbeltoernooien in New York.

Wedden op Tennis

De 141e US Open 2021 zijn een prachtige mogelijkheid om online te Wedden op Tennis! Zorg dat je de bal over het net en binnen de lijnen slaat, door een bookmakerdeal te scoren via Wedden op Sport; het platform voor online tennis weddenschappen!

Check alle outright odds en bekijk dan ook gelijk welke quoteringen (pre-fase en live) er op dat moment gelden voor de partijen die op die dag worden gespeeld. Onthoud in alle gevallen: speel alleen bij betrouwbare online bookmakers en casinoplatformen. Ken je ze niet? Check dan bij Wedden op Sport of je ze kan terugvinden. Bij twijfel? Nooit zomaar met echt geld gaan spelen. Speel bewust en verantwoord!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.