Tennis: Odds ATP 's-Hertogenbosch 2022

In Den Bosch wordt deze week getennist op het ATP toernooi van ‘s-Hertogenbosch, ook wel de ATP Rosmalen genaamd. Dit tennistoernooi wordt op gras gespeeld en vormt daarom een goede voorbereiding op het Grand Slam toernooi van Wimbledon, dat eind deze maand in Londen worden gespeeld. Voorspel de eindwinnaar van het ATP ‘s-Hertogenbosch 2022 en sla fraaie winstbonussen binnen via Wedden op Sport!

Historie ATP ‘s-Hertogenbosch

Het ATP toernooi van ‘s-Hertogenbosch is één van de belangrijkste tennistoernooien in Nederland. Er werden in 1990 voor het eerst tennisballen over het net geslagen door tennisprofs, toen nog onder de naam Heineken Open. Vervolgens ging het toernooi heel lang onder de naam Ordina Open door het leven. Sinds 2018 is de naam veranderd in de Libéma Open.

De Fransman Adrian Mannarino won in 2019 de laatste editie van het toernooi. Vanwege COVID-19 werd er in 2020 en 2021 geen tennistoernooi gespeeld in Rosmalen. Sjeng Schalken was in 2003 de laatste Nederlander die dit toernooi op zijn naam wist te schrijven.

Favoriet ATP ‘s-Hertogenbosch

Daniil Medvedev is volgens de bookmakers de grote favoriet op het ATP toernooi in Den Bosch. De nummer twee van het ATP wereldranglijst krijgt volgens de bookies vooral concurrentie van Auger. Maar ook onze landgenoot Botic van de Zandschulp staat hoog in de bookmakersranking. Hij zou volgens de tennis bookmakers zomaar de eerste landgenoot sinds 2003 kunnen zijn die dit toernooi wint.

Outsiders voor eindwinst in het ATP toernooi dat op de grasbanen in Rosmalen wordt gespeeld zijn onder meer Nakashima, McDonald, Tallon Griekspoor en Robin Haasse. De laatste twee zijn Nederlanders die uiteraard het thuisvoordeel hebben op dit ATP toernooi in Noord-Brabant.

Odds

De odds voor toernooiwinst van Medvedev lopen bij de bookmakerskantoren op tot een maximale winstbonus van x3,25 keer het ingelegde speelbedrag. Een zege van Auger-Aliassime levert in de pre-fase maximaal x5,00 keer het gekozen wedbedrag op.

Bij een winnende voorspelling op eindwinst van Khachanov lopen de maximale bookmakers bonussen op naar x9,00. Als Brooksby of Fritz de titel grijpt keren de top tennis bookmakers x10,00 je inzet uit. Scoor jij met een correcte voorspelling op De Minaur? Dan levert je dat maximaal x11,00 je inzet op.

Bij toernooiwinst van onze landgenoot Botic van de Zandschulp juicht niet alleen de beste Nederlandse tennissers van dit moment, maar ook sportgokkers die zijn naam speelden bij de wedkantoren kunnen dan een feestje gaan bouwen. Hun maximale winstbedrag loopt dan namelijk op naar x15,00 het ingelegde speelbedrag.

Wedden op Tennis

Bij het online Wedden op Tennis is het meespelen door een voorspelling te plaatsen niet zonder risico. Een wedje leggen, blijft leuk als je je aan je persoonlijke limieten houdt, niet te lang speelt en met kleine bedragen een voorspelling plaatst. Zo beperk je je winstkansen en wordt het volgen van het ATP toernooi ‘s-Hertogenbosch toch extra spannend.

De finale van het ATP ‘s-Hertogenbosch 2022 wordt op zondag 12 juni gespeeld op het tenniscentrum in Autotron Rosmalen. Zorg dus dat je op tijd je favoriet doorgeeft om kans te maken op fraaie bookmakersbonussen!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.