Tennis: odds ATP Rotterdam 2023

Van maandag 13 februari tot en met zondag 19 februari wordt in Ahoy Rotterdam het ATP Rotterdam 2023 toernooi gespeeld. Er wordt gespeeld op indoor hartcourtbanen. Toernooidirecteur Richard Krajicek heeft voor de 50ste jubileumeditie een zeer sterk deelnemersveld samengesteld en dus zal de winnaar van goede huizen moeten komen. Voorspel het ATP Rotterdam 2023 tennistoernooi en win via Wedden op Sport

Historie

Het ATP Rotterdam bestaat sinds 1972. Het droeg in al die jaren verschillende namen, maar werd vooral bekend onder de naam ABN AMRO World Tennis tournament. Met namen op de erelijst als Stefan Edberg, Boris Becker en Roger Federer mag er met recht gesproken worden van een belangrijk toernooi. Dit is dan ook het grootste tennistoernooi van ons land.

Vorig jaar won Felix-Auger-Aliassime uit Canada de finale door Stefanos Tsitsipas met 6-4 en 6-2 van het veld te vegen. Beide spelers zijn ook dit jaar weer van de partij.

Favorieten ATP Rotterdam 2023

En dat brengt ons automatisch bij de favorieten voor deze 50ste editie van het ATP toernooi van Rotterdam. Daniil Medvedev is bij de online bookmakers de topfavoriet. Ook Aliassime en Tsitsipas staan hoog in de rankings van de wedkantoren die tennisweddenschappen aanbieden op hun website.

Outsiders zijn Holger Rune, Jannik Sinner, Andrej Rublev (winnaar van 2021) en Alexander Zverev. Namens Nederland zal er in het heren enkelspel vooral worden gelet op Botic van de Zandschulp en Tim van Rijthoven. Beiden zijn echter geen favoriet bij de bookies.

Odds ATP Rotterdam 2023

De outrights odds geven aan hoeveel vertrouwen de bookmakers hebben in een speler om de eindwinst te pakken. Dat die odds bij Medvedev het laagste staan zal dan ook niemand verbazen. De hoogste van de quotering wellicht wel. Want voor winst van Medvedev wordt een vrij hoge winstbonus van x4,50 gehanteerd.

Een weddenschap op eindwinst voor Tsitsipas levert bij de tennis bookies tot maximaal 5,01 keer het ingelegde speelbedrag op. Bij Rune en Jannik stijgen de quoteringen door naar maximaal 10,00 keer het inlegbedrag.

Rublev staat tegen een outright odd van 12,00 in de boeken en Zverev deelt die quotering met hem. Titelverdediger Auger-Aliassime is bij een nieuwe eindzege maximaal 12,50 keer het speelbedrag waard.

Wedden op Tennis

Bekijk alle actuele odds en deals het ATP Rotterdam 2023 toernooi op de bookmakerspagina van Wedden op Sport en zorg dat je de beste quoteringen scoort bij het Wedden op Tennis.

De finale van het ATP 500 toernooi in de havenstad zal op zondag 19 februari plaatsvinden. Voorspellingen in de pre-fase zullen dan ook voor de start van de eindstrijd geplaatst moeten zijn. Anders tellen ze niet meer mee of worden omgezet naar de live betting odds. Deze zullen gedurende de hele wedstrijd actief blijven. Maar ze zijn over het algemeen ook lager dan de quoteringen voorafgaand aan de finale.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.