Tennis odds: ATP Queens 2022

De voorbereidingen op Wimbledon zijn in volle gang. Na het ATP Rosmalen, verrassend gewonnen door de Nederlander Tim van Rijthoven, is het deze week de beurt aan het ATP Queens 2022. Dit grastoernooi wordt net als Wimbledon ook in Londen gespeeld en trekt daardoor altijd veel toppers. Wie gaat deze editie van Queens op zijn naam schrijven? Voorspel en sla de winnende bal bij de bookmakers via Wedden op Sport!

Historie

Het ATP tennistoernooi van Queens is een echte klassieker op de tenniskalender. Het toernooi wordt gespeeld in Queen’s Club in het Britse Londen en heeft als ondergrond gras. Het behoorde tot de “ATP World Tour 250”. Vanaf 2015 behoort het tot de “ATP World Tour 500”.

Het toernooi staat erom bekend dat het naast Wimbledon de hoogste prijzengelden heeft en dat het spelers voortbrengt die later Wimbledon winnen. Enkele bekende eindwinnaars uit het verleden zijn: Boris Becker, Lleyton Hewitt, John McEnroe en Andy Roddick. Deze spelers wonnen Queens allen vier keer. Recordhouder is Andy Murray met vijf zeges!

Favorieten ATP Queens 2022

De topfavoriet voor dit jaar is Marin Cilic. De nummer 17 van de wereld is een grasspecialist en kan zijn geluk de komende weken dus niet op. Achter de Kroaat is het strijden om plek twee in de bookmakers kanshebberslijstjes. De meeste wedkantoren plaatsen de Italiaan Berrettini op een tweede positie. De Noor Casper Ruud volgt dan op plek drie.

Dit drietal wordt op hun beurt weer gevolgd door een drietal outsiders: grasspecialist, recordwinnaar en thuisspeler Andy Murray (ATP-47), Taylor Fritz (ATP-14), Denis Shapovalov.(ATP 15) en Cameron Norrie (ATP-11),

Odds ATP Queens 2022

De odds voor eindwinst tijdens het ATP Queens 2022 staan lekker scherp. Voor winst van topfavoriet Cilic betalen de bookmakerskantoren al maximaal x5,50 keer je inleg uit. Pakt Berrettini de eindzege? Dan geldt dezelfde outright odd van x5,50. De Noor Ruud is bij de bookies al een maximum bonus van x11,00 waard.

Bij de outsiders zijn de quoteringen vanzelfsprekend nog hoger. Een eindzege van Murray zorgt al voor een outright odd die kan oplopen tot x11,50. Bij winst van Fritz is de bookmakersbonus maximaal x13,00 en bij Norrie x13,10 keer het ingelegde speelbedrag.

Mocht onze landgenoot Botic van de Zandschulp een wonderweek beleven en de finale van het ATP Queens 2022 winnen, dan is niet alleen de tennisser zelf in de wolken. Ook de sportgokkers die voor hem kozen bij de online bookmakers springen een gat in de lucht. Hun beloning bedraagt dan namelijk maximaal x29,00 het ingelegde speelbedrag op de beste Nederlandse tennissers van dit moment.

Wedden op Tennis

Online Wedden op Tennis maakt het volgen van wedstrijden op het gras van Queens extra spannend. Zorg dat je je goed voorbereid voordat je met echt geld op tennis gaan spelen. Lees onze voorbeschouwingen, bookmakers reviews en kennisartikelen op deze site om niet voor verrassingen te komen staan.

Meespelen met APT Queens 2022? Zet dan in voor zondag 18 juni. Die dag wordt de finale afgewerkt en sluiten de pre-odds definitief. Tijdens de finale is live gokken nog wel mogelijk. Dagelijks meespelen door te wedden op afzonderlijke partijen? Ook dat is mogelijk. Check hiervoor de bookmakerspagina van Wedden op Sport en sla de winnende slag bij de legale, Nederlandse Sportsbooks!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.