Superweekend eindigt met Klassieker Feyenoord - Ajax!

Dit weekend ontmoet de top vijf van de Eredivisie elkaar. Het begint zaterdagavond al met de wedstrijd PSV Eindoven – AZ Alkmaar en eindigt zondag met de Klassieker Feyenoord – Ajax in De Kuip. Voetbalgokkers die op zoek zijn naar hoge pre-odds in de Eredivisie zitten dit weekend goed. Wil jij scoren in dit superweekend met Klassieker Feyenoord – Ajax? Bezoek dan de bookmakers op Wedden op Sport.nl!

Historie De Klassieker

De Klassieker kent een rijke geschiedenis. De twee aartsrivalen uit Rotterdam en Amsterdam komen elkaar al sinds seizoen 1921/1922 tegen. De eerste wedstrijd werd gehouden op 9 oktober 1921 in Stadion Kromme Zandweg te Rotterdam. Hierin deelden de teams de punten (2-2), maar de uitslag was oorspronkelijk 2–3. Na protest werd het doelpunt van Ajacied Theo Brokmann geschrapt.

In de competitie hebben Feyenoord en Ajax in totaal 168 keer gespeeld. Van die wedstrijden wonnen de Ajacieden 76 keer. 45 wedstrijden speelden de aartsrivalen gelijk en Feyenoord zegevierde 47 keer. In al die competitieduels scoorden de Amsterdammers 348 keer. Feyenoord maakte 260 doelpunten tegen Ajax.

Favoriet

De bookmakers wijzen Feyenoord aan als favoriet van deze Klassieker in De Kuip. De regerend landskampioen speelt voor eigen publiek en draait dit seizoen beter dan hun rivaal in Amsterdam. De Rotterdamse ploeg staat op de tweede plaats en heeft 21 punten meer dan de Ajacieden die op de vijfde plaats staan. In de laatste twee competitiewedstrijden was Feyenoord de sterkste van de twee. De bookmakers schroeven de odds bij een zege of een gelijkspel dan ook extra hoog op en dat is goed nieuws voor de voetbalgokkers die een weddenschap willen plaatsen op een zege van de Ajacieden of een puntendeling in De Kuip.

Odds Feyenoord – Ajax

De Nederlandse bookmakers willen niets missen van De Klassieker en willen voetbalgokkers die in staat zijn de juiste voorspellingen te droppen hoog belonen. De wedkantoren wijzen de Rotterdammers aan als favoriet in dit duel en mocht Feyenoord winnen, dan wordt er tot 1.47 keer het speelbedrag uitgekeerd.

De hoogste beloning die er te winnen is bij een correcte voorspelling op De Klassieker in de havenstad wordt uitbetaald bij een zege van Ajax. Als de Amsterdammers winnen, kan er tot 6.22 keer het speelbedrag gescoord worden bij Nederlandse wedkantoren.

Stapt er zondag geen winnaar van het veld in De Kuip? Dan wordt er tot 4.81 keer het speelbedrag uitgekeerd als Feyenoord en Ajax elkaar in evenwicht weten te houden.

Wedden op Voetbal

Online wedden op voetbal is helemaal hot als er wedstrijden zoals die van aanstaande zondag in De Kuip gepland staan. De bookmakers weten dat en hebben vaak extra leuke acties lopen. Zet een free bet en verhoog de kans op een succesvolle weddenschap met een goede voorbereiding op De Klassieker.

De Eredivisie Klassieker Feyenoord – Ajax zal op zondag 7 april om 14:30 uur in De Kuip te Rotterdam gespeeld gaan worden. Houden de aartsrivalen elkaar in evenwicht of zal er zondag een winnaar zijn in de havenstad? Speel mee via Wedden op Sport en wie weet behoor jij dit weekend tot de winnaars!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.