Super Sunday in Eredivisie: scoor bij AZ - Ajax en Feyenoord - PSV!

Komende zondag is het smullen geblazen in de Nederlandse Eredivisie. De Super Sunday in de nationale voetbalcompetitie serveert dan namelijk twee toppers: AZ – Ajax en Feyenoord – PSV! Scoren was nog nooit zo gemakkelijk, want via Wedden op Sport kan je meespelen op beide toppers. Wij hebben de beste deals en hoogste pre-wedstrijd quoteringen voor je opgezocht. Je hoeft alleen nog maar je voorspelling door te geven en je speelt mee met Super Sunday! 

Historie

We beginnen met de historie van AZ – Ajax. Beide ploegen stonden namelijk twee weken geleden nog tegenover elkaar in de KNVB beker. Ajax won dat duel met 0-1. De laatste keer dat Ajax een competitiewedstrijd in Alkmaar naar haar hand wist te zetten was in 2017, alweer bijna vier jaar geleden. Sindsdien won AZ twee seizoenen op rij de onderlinge duels tegen Ajax met 1-0.

De geschiedenis van Feyenoord – PSV is in het voordeel van de Rotterdammers. Vorig seizoen werd het 3-1 voor de ploeg uit de havenstad. Een jaar eerder – op 2 december 2018 – versloeg Feyenoord de Brabantse topclub met 2-1. De laatste maal dat PSV met drie punten op zak terugreed naar Eindhoven was op 25 februari 2018. Toen won de ploeg uit de lichtstad met 1-3 in de Rotterdamse Kuip.

Favorieten

Bij AZ – Ajax zijn de bezoekers favoriet. Dit komt enerzijds door de stand: Ajax is eerste en AZ staat vierde. Anderzijds heeft ook de huidige vorm een belangrijke aandeel in die favorietenrol. Er is hier enigszins sprake van een vertekend beeld. AZ verloor midweeks namelijk van FC Utrecht (0-1) en Ajax won met 3-1 van Willem II. Echter was de overwinning van Ajax geen gemakkelijke en speelde AZ tegen Utrecht behoorlijk goed, maar vergat het te scoren. AZ als thuisploeg in de underdogpositie plaatsen gaat dan ook wat ver, ook al omdat ze tot nu toe in alle toppers van januari goede resultaten boekten.

Voor het duel tegen Feyenoord en PSV kan er al evenmin een echte favoriet aangewezen worden. De online bookmakers zetten de pre-odds voor beide clubs dan ook dicht bij elkaar. Thuisploeg Feyenoord wordt iets minder winstkansen toegedicht dan de bezoekers uit Eindhoven die daarmee licht favoriet zijn voor de topper van zondag.

Odds

Weddenschappen op AZ – Ajax zijn bij elke uitslag zeer interessant! Zelfs bij winst van favoriet Ajax verdubbel je bijna je inleg. Met een gemiddelde pre-odd van x1,87 scoor je bij TOTO.nl het hoogste!

Verwacht jij dat AZ aan het langste eind trekt? Speel dan op de ploeg van trainer Jansen en ontvang x3,85 het ingelegde speelbedrag als AZ zondag van Ajax weet te winnen.

En een gokje op een gelijkspel? Een puntendeling in deze topper is zeker niet ondenkbaar. Mocht jij dit goed voorspellen via de bookmakerspagina van Wedden op Sport, dan zit er een mooie bonus aan te komen voor je. Gemiddeld wordt er bij een gelijkspel x4,30 keer het wedbedrag uitgekeerd.

De bookmakers keren in het 1×2 spelsysteem x2,38 keer het ingezette bedrag uit als PSV Eindhoven in de Rotterdamse Kuip drie punten pakt. Dat is een fractie lager dan de bonus die klaarstaat bij een overwinning van thuisploeg Feyenoord. TOTO.nl heeft voor winnende weddenschappen op Feyenoord Rotterdam een pre-wedstrijd quotering van x2,70 klaarstaan.

De winstbonus is het hoogste als het een gelijkspel wordt. Winnende weddenschappen op een puntendeling zijn in de pre-fase het meeste waard. Eindigt deze Eredivisie topper van zondag onbeslist? Dan ontvangen spelers die voorspelden dat Feyenoord en PSV de punten zouden delen, een uitkering van gemiddeld x3,50 keer het speelbedrag!

Wedden op Voetbal

Wil jij deze Super Sunday in de Eredivisie benutten om te cashen met je voetbalkennis? Laat ons dan weten welke uitslagen je verwacht bij AZ – Ajax en Feyenoord – PSV! Scoren was nog nooit zo gemakkelijk: Wedden op Sport heeft alle top bookmakers voor je opgezocht en de beste odds zie je direct op onze bookmakerspagina.

Wil je nog meer informatie om goed voorbereid je weddenschap te plaatsen? Lees dan deze voorbeschouwingen goed door of check de tips en trucs elders op deze website. Van speltype tot strategie en tips voor beginners: wij helpen je bij het succesvol Wedden op Voetbal!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.