Scoor de beste Super Bowl LXIII odds bij The Chiefs - San Francisco 49ers

Zondag 11 februari staat bij vele sportliefhebbers al tijden met rood omcirkeld. Op die dag wordt namelijk de Super Bowl 2024 gespeeld. Nederlandse punters zullen om live de Super Bowl LXIII te kijken hun wekker moeten zetten of lang op moeten blijven, want dit spektakel zal plaatsvinden in de Nederlandse nacht van zondag op maandag. Speel mee met de finale Kansas City Chiefs – San Francisco 49ers en scoor een bookmakers touchdown met een winnende weddenschap  via Gokken op Sport.nl!  Ben jij straks de grote winnaar van deze topsport meeting in de Verenigde Staten?

Historie Super Bowl

De Super Bowl is misschien wel het grootste media sportmoment van het jaar. Zelfs nog groter dan de Olympische Spelen die straks in Parijs worden gehouden of het EK voetbal in Duitsland. Wereldwijd is er bijzonder veel aandacht voor deze finale van het NFL seizoen. Enerzijds doordat er op hoog niveau gesport wordt, maar ook door de pauze optredens van grote artiesten.

Dit is de eerste Super Bowl die in Nevada wordt gehouden. Het zal het derde jaar op rij zijn dat de Super Bowl in het westen van de Verenigde Staten wordt gespeeld, na de gaststeden Inglewood, Californië, in 2022 en Glendale, Arizona, in 2023.

Favoriet in Super Bowl LXIII

Deze Super Bowl finale is een rematch van Super Bowl 2020. De Chiefs hebben in de onderlinge resultaten een 8-7 voorsprong. Ook de laatste onderlinge ontmoeting werd een prooi voor de club uit Kansas City. Op 23 oktober 2022 wonnen ze met 44-23 van de San Francisco 49ers.

Het wordt volgens de Amerikaanse media ook een battle tussen 49ers sterkhouder Brock Purdy en Chiefs vedette Patrick Mahones, die vorig jaar bijna hoogstpersoonlijk ervoor zorgde dat de Chiefs de Super Bowl 2023 wonnen. Of The Kansas Chiefs een back to back zege pakken zal dus deels afhangen van de vorm van deze twee mannen.

Odds Super Bowl LXIII

De beste NLF finale odds worden op dit moment aangehouden als er ingezet wordt op winst voor The Chiefs. Lukt het de club uit Kansas om na vorig jaar ook dit jaar Super Bowl te winnen en opnieuw de 49ers te verslaan in een Super Bowl finale? Dan wordt er tot maximaal 2,10 keer het ingelegde speelbedrag uitbetaald door de bookmakers.

Maken de 49ers hun favorietenrol waar door titelverdediger Kansas City ervan langs te geven in deze 63e Super Bowl finale? Dan lopen de odds in de pre-wedstrijd fase op naar een maximum van x1,81 keer het gekozen wedbedrag.

Bij de Super Bowl LXIII kan je ook het aantal punten voorspellen. Bij meer dan 45 punten wordt er maximaal x1,64 keer de wedwaarde uitgekeerd, terwijl de winstbonussen bij minder dan 45 punten kunnen oplopen naar een maximum van x2,25 keer de inlegwaarde.

Wedden op de Super Bowl

De Super Bowl is de belangrijkste wedstrijd in het American Football seizoen, de NFL. De finale zal dit jaar gaan tussen The Kansas City Chiefs – San Francisco 49ers. Het duel begint om 00:30 uur Nederlandse tijd en dat is in de nacht van zondag 11 op maandag 12 februari. Er wordt dit nacht (vanuit Nederlands perspectief gezien) gespeeld in het Allegiant Stadium in Paradise, Nevada.

Het is een rematch van de Super Bowl 2020. Die werd toen gewonnen door de Kansas City Chiefs (31-20) Voorspel of de Chiefs ditmaal weer winnen of dat favoriet San Francisco dit keer met de bokaal omhoog mag staan. Pre-match weddenschap kunnen tot aan de start van deze Super Bowl finale geplaatst. Tijdens de wedstrijd is live gokken via Wedden op Sport ook mogelijk! Check hiervoor onze bookmakerspagina en speel mee!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.