Super Bowl 2023: Philadelphia Eagles - Kansas City Chiefs

Op de nacht van zondag 12 februari op maandag 13 februari wordt in Glendale (Arizona) de Super Bowl 2023 gespeeld. Wie wint dit spektakelstuk dit jaar en volgt daarmee de Los Angeles Rams op? Voorspel de winnaar bij de Philadelphia Eagles – Kansas City Chiefs en scoor de winnende deal via Wedden op Sport.nl

Historie Super Bowl

De Super Bowl is de finale van het NFL seizoen en wordt sinds 1967 gehouden. De sportwedstrijd is het meest bekend om haar optredens van internationale artiesten, zowel bij het begin als het volkslied wordt gezonden als tijdens de roemruchte halftime show.

Sportief gezien is de Super Bowl ook een succes. Het is het best bekeken sportprogramma ter wereld met in 2015 het recordaantal kijkers van 114,4 miljoen! De Kansas City Chiefs wonnen in 2020 de Super Bowl, waren in 2021 verliezend finalist en staan na een jaar afwezigheid weer in de eindstrijd. De Los Angeles Rams versloegen in de Super Bowl 2022 de Cincinnati Bengals met 23-20.

Favoriet Super Bowl 2023

Volgens de bookmakers zijn niet de Kansas City Chiefs favoriet, maar de Philadelphia Eagles, ook wel The Birds genaamd. Dat is opmerkelijk gezien de staat van dienst van de Chiefs in de Super Bowl. Maar de bookies kijken verder dan hun neus lang is en hebben de uitslagen van het gehele seizoen geanalyseerd. Op basis daarvan zijn de Eagles dus favoriet komende maandag.

Inzetten op ‘underdog’ Kansas levert dus meer op dan normaal en bij de meeste wedkantoren betekent dat je je inzet kunt verdubbelen als de Chiefs net als in 2020 de Super Bowl winnen.

Odds Super Bowl 2023

Hoe ziet dat er dan uit in de pre-wedstrijd quoteringen? Een winnende weddenschap op de Philadelphia Eagles zorgt in de pre-fase voor een maximale uitbetaling van 1,91 keer het ingelegde speelbedrag. Wedden op winst voor The Chiefs zorgt voor een maximale bookmakersbeloning van 2,00 het inlegbedrag.

Deze weddenschappen betreffen de winst in de reguliere speeltijd én na eventuele overtime (extra tijd). Er kan ook ingezet worden op het aantal punten per team. Halen de Eagles meer dan 24,5 punten dan ontvangen sportwedders die hierop gokten tot maximaal 1,83 keer hun inleg. Halen de Chiefs (inclusief overtime) meer dan 24,5 punten dan loopt de winst op tot maximaal x1,94.

Wedden op de Super Bowl

Het wedden op de Super Bowl is voor veel volgers van dit NFL spektakel een gebruikelijk onderdeel van de totale ervaring. De wekker zetten, midden in de nacht de tv aan, biertje erbij en het wedformulier in de hand. Spelers die ook willen scoren in de Super Bowl 2023 kunnen dit nu doen via Wedden op Sport! Check onze bookmakerspagina voor alle actuele odds en deals bij deze Super Bowl XLVII!

Let op: gokken kan ook geld kosten! Speel daarom altijd verantwoord, hou de inzet laag, stop op tijd en speel niet met geld dat je niet kunt missen. Meer info? Check onze kennisbank en voorkom financiële problemen.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.