Strijd om Eredivisie-ticket barst los!

Komend weekend wordt het voetbal voortgezet in de nacompetitie. Dat betekent strijden om Europese tickets, maar ook vechten voor lijfsbehoud of promotie. Elke wedstrijd gaat erom en voor iedere ploeg is het nu of nooit, erop of eronder! Wat is er mooier dan een gokje wagen op één van deze spetterende beslissingswedstrijden? Wedden op Sport zocht de beste odds bij de beste bookmakers, zodat jij alleen nog maar hoeft in te zetten op de winnaar!

De Graafschap

Stadion De Vijverberg was afgelopen woensdag nog het decor voor de huldiging van landskampioen Ajax, maar als het een beetje tegenzit is dat voorlopig het laatste bezoekje van de Amsterdammers aan de achterhoek. De Graafschap moet namelijk het vege lijf zien te redden in de promotie-/degradatieduels tegen Cambuur en dan hopen op winst in de finale van de nacompetitie. De Graafschap-trainer Henk de Jong zal volgend seizoen oefenmeester bij Cambuur zijn. En dat maakt het voor De Jong extra pikant. “Nu gaat het voor ons beginnen. Niet normaal toch, onvoorstelbaar dat we tegen Cambuur moeten. Een gek scenario”, zegt de trainer op de clubwebsite. “Maar ik wil De Graafschap in de Eredivisie houden, dat zou legendarisch zijn!”

Cambuur Leeuwarden

Collega René Hake kan op zijn beurt een held worden door Cambuur terug te laten keren op het hoogste niveau. De ploeg uit de Friese hoofdstad Leeuwarden draaide een wisselvallig seizoen, maar pakte wel een periodetitel. Hierdoor zit promotie er nog altijd in. “Het is een cliché, maar er kan van alles gebeuren in de nacompetitie. We hebben net als Almere City op het laatst een goede periode gehad, waardoor we er in de play-offs tóch bij zijn. Maar we hebben ook een fase gehad waarin we vijftiende stonden en niemand meer een stuiver gaf voor onze kansen”, zegt Hake tegen FOX Sports.

Odds

Veel mensen verwachten dat het duel zondag nog niet beslist wordt en dat beide elftallen met een puntendeling de return in gaan. Bij de bookies is dit momenteel namelijk de meest gespeelde uitslag. Wellicht heeft dat ook iets te maken met de hoogte van de odds: x 3.52 keer je speelbedrag. Wint de Graafschap? Dan krijg je x 2.75 keer de inleg en bij winst van Cambuur: x 2.41.

RKC Waalwijk – Excelsior Rotterdam

En dan is er nog het duel tussen RKC Waalwijk en Excelsior. De Brabanders hebben eigenlijk al lange tijd geen enkel uitzicht op promotie, maar door een verrassende zege op NEC staat de ploeg van Fred Grim toch maar mooi in de halve eindstrijd. Excelsior daarentegen tankte veel vertrouwen voor nacompetitie door zondag met 4-2 van AZ te winnen. Sowieso scoort de Rotterdamse ploeg er goed op los: vorige week woensdag won het met 4-5.

Excelsior-trainer Ricardo Moniz: “Wij zijn de favoriet”

Excelsior-trainer Ricardo Moniz ziet zijn team dan ook als de grootste kanshebber op de winst: “RKC is een goede ploeg, maar zij zijn de underdog en wij de favoriet. Daar moeten wij mee om kunnen gaan”, aldus Moniz bij RTV Rijnmond.

RKC-trainer Fred Grim: “We kunnen iedereen pakken”

Dit is niet het sprookje van Grim, maar van RKC. “En het is realiteit”, zegt RKC-trainer Fred Grim met gevoel voor taal tegen FOX Sports. “In zo’n play-offs is alles mogelijk. Ik denk dat wij iedereen kunnen pakken als wij ons spel spelen”, waarschuwt Grim de Eredivisionist alvast.

Odds

De odds voor deze wedstrijd zijn lekker hoog! Winst van thuisploeg RKC levert je x 2.36 keer de inleg op. Maakt Excelsior zijn favorietenrol waar? Dan kunnen spelers op een Rotterdamse zege rekenen op x 2.74 keer de inleg. Het meest valt te verdienen bij een gelijkspel: x 3.57.

Wedden op voetbal

Even lekker een voorspelling wagen voor het slot van dit voetbalseizoen en zo vlak voor de zomer nog even een zakcentje verdienen aan de mooiste sport van Nederland? Ga nu naar de bookmakerspagina van Wedden op Sport en kies voor de hoogste odd! De wedkantoren hebben bijna allemaal mooie acties lopen om jou zoveel mogelijk te laten verdienen aan een goede voorspelling. Wees wel op tijd, want de nacompetitiewedstrijden van zondag beginnen om respectievelijk 14:30 uur RKC Waalwijk – Excelsior Rotterdam en om 20:00 uur Cambuur Leeuwarden – De Graafschap.

Strategie

Kies de juiste strategie en houd altijd in gedachten dat dit een heenduel is, dat maakt echt een verschil. De thuisploeg zal nog de meeste drang hebben om te winnen, maar bij dit soort wedstrijden draait het vooral om niet verliezen. In de return gaan vervolgens alle remmen los en valt de beslissing! Houd daar dus rekening mee als je gaat inzetten. Veel succes en plezier bij dit toetje van de Eredivisie!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.