Bookmakers klaar voor stadsderby Manchester City - Manchester United

Op zondag 2 oktober staat de Manchester stadsderby op het programma. Het duel in de Engelse Premier League begint om 15:00 uur. Een beladen duel, waarbij niet alleen de emoties hoog oplopen. Ook de odds stijgen naar recordhoogte! Check de pre-wedstrijd quoteringen via Wedden op Sport en scoor de winnende weddenschap bij Manchester City – Manchester United! 

Historie Manchester City – Manchester United

De Manchester derby vond op 6 maart dit jaar voor het laatst plaats. Ook toen werd het duel in het Etihad Stadion gespeeld. Het was een jubileum editie, want het was de 50e keer dat beide topclubs uit de Engelse stad tegenover elkaar stonden in de Premier League.

De jubileumeditie werd vooral voor thuisploeg Manchester City een feest, want The Cityzens wisten met 4-1 te winnen dankzij twee goals van De Bruyne en Mahrez. Vorig seizoen wonnen The Red Devils deze derby voor het eerst in lange tijd. United versloeg de regerende kampioen van Engeland toen met 0-2.

Manchester City en Manchester United liggen ongeveer 6,4 kilometer van elkaar af en dat vergroot de rivaliteit tussen de topclubs van Engeland. De teams hebben in alle competities 187 wedstrijden tegen elkaar gespeeld. Daarvan won United 77 keer, City 57 keer en werd het 53 keer een gelijkspel.

Favoriet Manchester City – Manchester United

De online bookmakers zien City als de huizenhoge favoriet voor dit onderonsje tussen de voetbalclubs uit Manchester. City heeft de afgelopen jaren veel meer indruk gemaakt dan United, dat al heel lang zoekende is en zelfs als een ‘gevallen grootmacht’ wordt gezien.

In de Premier League is Arsenal momenteel de koploper met achttien punten. Manchester City volgt op de tweede plaats met zeventien punten. Manchester United staat onder leiding van coach Erik ten Hag op de vijfde plaats met dertien punten, maar heeft nog een wedstrijd te goed en kan dus snel stijgen in de stand.

Odds

Voor de Manchester derby duiken de bookmakers diep in de online portemonnee. Zo kan je een overwinning van Manchester United tot maximaal x8.00 keer de inleg op gaan leveren. Dat is een torenhoge odd voor de bezoekende formatie.

De online wedkantoren keren ook hoge odds uit bij een gelijkspel. Als de twee topploegen in hun onderlinge duel niet verder komen dan een  puntendeling, dan  keren de Sportsbookies tot maximaal x5.90 keer het ingelegde speelbedrag uit aan punters die voorspelden dat deze derby onbeslist zou eindigen.

Een zege van Manchester City wordt het meest gespeeld momenteel en zorgt in het 1×2 spelsysteem voor een pre-wedstrijd quotering van maximaal x1.38 keer het speelbedrag dat in de e-wallet wordt gestort bij het plaatsen van een voorspelling op deze Manchester derby.

Wedden op Voetbal

Wedden op Voetbal is het mooiste als je meespeelt op het allerhoogste niveau. De Engelse competitie wordt door velen als de mooiste en zwaarste voetbalcompetitie ter wereld beschouwd. De Nederlandse bookmakerskantoren zetten hoog in, vooral als City niet wint. Een unieke kans om flink te scoren bij deze stadsderby.

De Premier League wedstrijd Manchester City – Manchester United zal op zondag 2 oktober gespeeld worden. Bezoek onze kennisbank en zorg dat je goed voorbereid bent alvorens een voorspelling te plaatsen via Wedden op Sport om een succesvolle weddenschap te maken via Wedden op Sport en scoor bij de betrouwbaarste bookmakers van ons land.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.