Speel mee met PSV - Sturm Graz en scoor de beste UEFA Champions League odds

Voor PSV begint het seizoen direct al met een superbelangrijke wedstrijd. In het eigen Philips Stadion zal komende dinsdag worden aangetreden tegen het Oostenrijkse Sturm Graz. PSV moet deze wedstrijd winnen om zichzelf een goede uitgangspositie te verschaffen voor de return. Speel mee in de UEFA Champions League en voorspel de uitslag van PSV – Sturm Graz via Wedden op Sport!

Historie

PSV en Sturm Graz stonden twee keer eerder tegenover elkaar op het internationale voetbalpodium. Beide ontmoetingen stammen uit 2021. Amper twee jaar geleden dus. PSV wist dat seizoen zich prima te manifesteren tegen de Oostenrijkse Bundesliga club. In eigen stadion won PSV met 2-0.

Ook in Graz ondervond PSV geen problemen met de tegenstander. Het uitduel eindigde in een 1-4 zege voor de Eindhovense formatie die mede dankzij de zes punten tegen Sturm Graz de knock-outfase van de UEFA Europa League wist te halen.

Favoriet bij PSV – Sturm Graz

Mede dankzij de positieve Head to Head statistieken is PSV bij de online bookmakers uitgeroepen tot favoriet in dit heenduel van de UEFA Champions League voorronde. Ook de 1-0 zege op Feyenoord in de Johan Cruijff Schaal zal hebben meegespeeld bij het vellen van dit oordeel.

Sturm Graz is dus de duidelijke underdog, maar is al wel volop in competitie. Zowel de Oostenrijkse beker als competitie is reeds begonnen. Hierdoor zal het elftal van Sturm Graz trainer Christian Ilzer meer wedstrijdritme hebben dan de elf spelers die PSV trainer Peter Bosz de wei in zal sturen.

Odds PSV – Sturm Graz

Meespelen met PSV – Sturm Graz kan zorgen voor fraaie winstbonussen. Bij een correcte voorspelling lopen de odds in de pre-wedstrijd fase zelfs op naar een maximum van 6,00 keer de inlegwaarde. Die uitbetaling volgt na een overwinning van Sturm Graz in Eindhoven.

Als PSV wint en zich dus een goede uitgangspositie weet te verschaffen voor de return in Oostenrijk dan liggen de quoteringen een stuk lager. Dit komt doordat de bookmakers PSV hogere winstkansen toedicht. De maximale uitbetaling ligt momenteel op x1,51 keer de inleg.

Bij een gelijkspel zien we de odds weer flink stijgen. Bij de betere legale, Nederlandse Sportsbooks zorgt een gelijkspel ervoor dat Voetbalgokkers die daarop hebben ingezet tot 4,00 keer hun stortingsbedrag ontvangen.

Wedden op Voetbal

De UEFA Champions League is het hoogste podium van het Europese clubvoetbal. Voetbalwedders spelen graag op dat niveau en dus zijn wedstrijden zoals PSV – Sturm Graz bijzonder populair. Zeker bij Nederlandse gamers die online Wedden op Voetbal. Voor het meespelen met PSV – Sturm Graz is het van belang dat de pre-wedstrijd weddenschappen voor de aftrap van dit duel binnen zijn bij de bookmakerskantoren.

De wedstrijd in het Philips Stadion zal op dinsdag 8 augustus plaatsvinden. Het eerste fluitsignaal klinkt om 20:30 uur. De pre-match odds zullen op dat moment ook vervangen worden door de live betting odds, de quoteringen behorend bij het speltype Live Gokken. Check alle actuele odds en deals in de pre-fase en tijdens de wedstrijd op de Wedden op Sport bookmakerspagina.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.