Speel mee met FC Midtjylland - AFC Ajax en zet in via Wedden op Sport!

Het wordt weer smullen geblazen deze week. Na een weekend Eredivisievoetbal wordt er op dinsdag, woensdag en donderdag weer gestreden in de Champions League en de Europa League. Namens Nederland bijt Ajax dinsdagavond de spits af. De Amsterdammers komen in actie tegen het Deense FC Midtjylland. Speel jij mee met deze derde groepswedstrijd in Poule D? Zet dan in via Wedden op Sport en scoort de beste deal!

Historie

Beide ploegen spelen dinsdag voor het eerst tegen elkaar. Er is dus geen H2H statistiek. Wél kan je kijken naar de huidige vorm van beide clubs. FC Midtjylland deed het goed in de Deense Superligaen. Afgelopen zaterdag werd er echter met 4-1 verloren van Nordsjaelland.

Ajax won in de Eredivisie met 5-2 van Fortuna Sittard en zal dus wel met veel vertrouwen toewerken naar het duel in Denemarken. Vooral ook omdat de voorgaande competitieduels ook allemaal simpel naar de Amsterdammers gingen.

Favoriet

Als het spel net zo goed – of beter is dan men tegen Liverpool (0-1 verlies) en Atalanta Bergamo (2-2) dan verwachten de online bookmakers een regelrechte driepunter van de Nederlandse club. Midtjylland speelt weliswaar thuis, maar krijgt van de bookies dus geen favorietenrol toebedeeld.

Dit zien we ook terug in de voorspellingen die bij Wedden op Sport worden geplaatst en de odds die op dit moment bij TOTO.nl gelden.

Odds

Gemiddeld levert een Amsterdamse zege je dinsdagavond x1,63 keer je inleg op. Wint Midtjylland in de MCH Arena? Dan keert TOTO.nl in het 1×2 spelsysteem x4,10 het ingelegde speelbedrag uit aan spelers die hierop in de pre-wedstrijd fase speelden. Dat is een uitzonderlijk hoge quotering bij de gokwebsites die voetbalweddenschappen aanbieden.

Een gelijkspel zorgt echter voor de allerhoogste odds bij dit Champions League duel in het Deense Herning. De online wedkantoren noteren momenteel een gemiddelde winstbonus van x4,50 keer je inleg!

Wedden op Voetbal

De Champions League is het hoogste podium van de voetbalsport. Een gokje wagen op wedstrijden in het miljoenenbal is dat ook bijzonder populair. Ook in Nederland wordt er veel gespeeld op Champions League wedstrijden, vooral nadat Ajax twee jaar geleden hoge ogen wist te gooien in dit prestigieuze toernooi.

Dit jaar doen de Amsterdammers opnieuw mee aan de groepsfase. Wil jij meespelen met de wedstrijden van Ajax? Zet dan in via Wedden op Sport.nl en scoor de hoogste odds! Wedden op Voetbal maakt het volgen van de UEFA Champions League nog spannender. Plaats de winnende weddenschap en scoor mooie bonussen!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.