Speel mee met de Champions League wedstrijd Ajax - Midtjylland en voorspel de uitslag

AFC Ajax Amsterdam speelt komende woensdag een thuiswedstrijd in de Champions League. De ploeg van trainer Erik ten Hag speelt in de Johan Cruijff Arena tegen de Deense kampioen Midtjylland. Als Ajax wint, behoudt het de tweede plaats in Groep D en schakelt het Midtjylland definitief uit. Voorspel de uitslag en scoor de winnende weddenschap voor Ajax – Midtjylland bij Wedden op Sport

Historie

Begin deze maand ging Ajax op bezoek bij Midtjylland. In de MCH Arena te Herning, gelegen in Mit-Jutland, pakte de Amsterdamse formatie de volle buit door met 1-2 te zegevieren.

Door deze drie punten klom Ajax op naar de tweede plaats in Groep D. Hierin is Liverpool leider. De Engelse ploeg behaalde het maximale aantal punten uit de eerste drie groepsduels en staan halverwege op negen punten. Ajax heeft tot nu toe vier punten en dat is evenveel als de nummer drie: Atalanta Bergamo.

Midtjylland staat laatste en heeft tot nu toe nog geen enkel punt weten te pakken in deze Champions League groepsfase 2020 – 2021. Als de Deense kampioen woensdag niet wint, is het kansloos voor overwintering in het Champions League toernooi.

Favoriet

Het is dus een kwestie van moeten voor beide clubs. Ajax moet winnen om haar tweede positie te behouden en daarmee uitzicht te houden op de knock-outfase en Midtjylland vecht voor haar laatste kans om überhaupt nog Europees in actie te mogen komen in het nieuwe kalenderjaar. Deze alles of niets wedstrijd voor Midtjylland beginnen ze echter wel als underdog.

De online bookmakers zetten al hun geld op een thuisoverwinning van Ajax. Dat heeft enerzijds te maken met de uitslag in de vorige ontmoeting, waarbij Ajax drie punten wist te scoren. Anderzijds is ook de positie in de Groep van belang bij het bepalen van de favorietenrol.

Maar de belangrijkste reden is misschien wel de huidige vorm. Ajax doet het in de Eredivisie bijzonder goed en overtuigend. Midtjylland wint de meeste van haar wedstrijden ook wel, maar een stuk moeizamer dan de Amsterdammers. Zo wist Ajax afgelopen zondag met 5-0 te winnen van Heracles Almelo, terwijl Midtjylland met het kleinst mogelijke verschil wist te winnen bij Aarhus: 1-2.

Odds

De odds bij de online bookmakers liggen dan ook behoorlijk ver uit elkaar. Voor een overwinning van Ajax ontvang je gemiddeld x1,29 keer het ingelegde speelbedrag. Een zege van de Denen levert je bij de meeste wedkantoren meer dan acht keer je inleg op! TOTO.nl hanteert een pre-odd van x8,10.

Een gelijkspel is voor beide ploegen slecht nieuws, maar zorgt voor een jubelstemming bij iedereen die hierop gerekend had en die voorspelling ook heeft doorgegeven via Wedden op Sport! Momenteel ontvang je voor een dergelijke winnende weddenschap namelijk meer dan vijf keer je inleg: x5,60!

Wedden op Voetbal

Heb jij ook al zo’n zin in een week lang topvoetbal? Speel dan mee en ga Wedden op Voetbal! Scoor jij de winnende deal? Dan pak jij fraaie winstbonussen en ben jij de grote winnaar van deze week!

Ga naar onze bookmakerspagina, check de actuele odds en sla op het juiste moment toe. Lees de artikelen over de wedopties en bookmakers zodat je precies weet waar, bij wie en wanneer je online moet zijn om je voorspelling door te geven voor Ajax – Midtjylland! Het volgen van voetbal was nog nooit zo spannend! Speel bewust en houd je rust.

 

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.