Voetbalgokkers kunnen flink scoren bij PSV - Go Ahead Eagles

PSV speelt deze week een inhaalwedstrijd uit speelronde drie van de Nederlandse Eredivisie een thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles uit Deventer. PSV is normaal gesproken moeilijk te verslaan in het eigen Philips Stadion, maar Go Ahead Eagles staat bekend als ploeg die tegen topclubs kan verrassen. Voorspel de uitslag bij PSV – Go Ahead Eagles en pak de beste pre-wedstrijd odds via Wedden op Sport.nl!

Historie

Go Ahead Eagles speelt niet altijd in de Eredivisie, maar vorig seizoen was de club uit Deventer wel op het hoogste niveau. In Deventer wist PSV met 2-5 te winnen en in het Philips Stadion eindigde het onderlinge duel op 28 januari van dit jaar in een 2-0 overwinning voor PSV.

Eén van de meest bijzondere wedstrijden was het bekerduel uit 2022. Go Ahead was op dat moment in bloedvorm, had Ajax verslagen in de Eredivisie en kreeg toen PSV op bezoek. De Brabanders kregen een heet avondje voorgeschoteld in de Adelaarshorst, maar wonnen uiteindelijk op het nippertje. Eindstand: 1-2.

Favoriet bij PSV – Go Ahead Eagles

De bookmakers hebben de bliksemstart van PSV niet gemist. De mannen doen het onder de nieuwe trainer Peter Bosz lang niet slecht en in Eindhoven wint PSV al jarenlang bijna al hun wedstrijden, zelfs op internationaal niveau. Go Ahead Eagles moet in de ogen van de wedkantoren dan ook ‘gewoon’ een prooi zijn voor de PSV.

Go Ahead heeft echter al vaker bewezen dat het tegen topclubs verrassend uit de hoek kan komen. In de openingswedstrijd van deze competitie lukte dat bij AZ niet. Go Ahead verloor met 5-1. Tegen PSV zal er dus uit een ander vaatje getapt moeten worden om als underdog toch een resultaat te pakken in deze wedstrijd.

Odds PSV – Go Ahead Eagles

De pre-wedstrijd quoteringen bij dit duel bevestigen de favorietenrol van de thuisploeg. Een zege van PSV heeft de hoogste winstkans bij het voorspellen van dit Eredivisie duel en dus lopen de quoteringen in de pre-wedstrijd fase op naar een maximum van 1,22 keer het ingelegde speelbedrag.

De potentiële bookmakersbonus bij een gelijkspel ligt een heel stuk hoger. Mocht dit duel uit de derde speelronde van de Nederlandse Eredivisie uitdraaien in een puntendeling dan staat daar bij de Sportsbooks een maximale beloning van 5,50 keer het inlegbedrag tegenover.

Gaan de Eagles uit Deventer echt stunten in Eindhoven door drie punten te pakken? Dan is het niet alleen feest in het Go Ahead-kamp, ook de Voetbalgokkers die hierop geld hebben gezet hebben dan iets te vieren. Zij kunnen tot maximaal 11,00 keer de inlegwaarde die gekozen is bij plaatsing van de weddenschap tegemoet zien.

Wedden op Voetbal

De Nederlandse Eredivisie draait weer op volle toeren en dat betekent dat er ook weer volop ingezet wordt op de uitslagen, tussenstanden, doelpuntenmakers en andere leuke statistieken om te voorspellen. Wedden op Sport helpt om bij al deze wedopties de beste odds te scoren.

Dus ga je Wedden op Voetbal? Doe het dan slim, verantwoord en veilig via de Wedden op Sport.nl bookmakerspagina. Vergelijk daar alle legale aanbieders en kies de beste deal voor PSV – Go Ahead! Zo kan je maximaal scoren met het Wedden op PSV Eindhoven, de Eredivisie en Eagles. Inzetten via de pre-wedstrijd quoteringen? Zet dan in voor de aftrap op woensdag 27 september om 18:45 uur!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.