Scoor tot x41.00 keer de inleg bij Vietnam - Nederland WK 2023 voor vrouwen

Op het WK 2023 voor vrouwen zijn de Nederlandse voetbaldames bijna zeker van de knock-outs van het toernooi. De Leeuwinnen spelen in Groep E de laatste wedstrijd tegen Vietnam dat vierde staat en alleen nog voor de eer speelt. Nederland speelt haar laatste groepsduel in het Forsyth Barr Stadion te Dunedin. Scoor tot x42.00 keer de inleg bij Vietnam – Nederland via Wedden op Sport!

Historie Vietnam – Nederland

De historie tussen Vietnam en Nederland is kort. De vrouwenteams speelden namelijk nooit eerder tegen elkaar. Het is bovendien de eerste keer dat Vietnam deelneemt aan een WK. Nederland deed al vaker mee en wist in 2019 zelfs de finale te halen. De Leeuwinnen verloren die van de USA.

In Groep E speelden de Nederlandse dames afgelopen donderdag opnieuw tegen de Amerikaanse dames. Het elftal van bondscoach Jonker wist een gelijkspel (1-1) uit het vuur te slepen. De eerste poulewedstrijd werd gewonnen van Portugal met 1-0 en daarmee doen de Leeuwinnen nog steeds mee om groepswinnaar te worden van het WK 2023 voor vrouwen.

De Vietnamese vrouwen hebben het geluk niet achter zich staan op het WK in Nieuw-Zeeland en Australië. De wedstrijd tegen de USA ging verloren met 3-0. Tegen Portugal wisten de Vietnamezen ook geen punt te pakken: 2-0 voor Portugal.

Favoriet

Wie dan de favoriet van de laatste poulewedstrijd Vietnam – Nederland is, is dan ook geen moeilijke vraag. Nederland springt er bij alle wedkantoren uit als de favoriet van dit duel. De Leeuwinnen staan er beter voor in de poule, maar de druk om groepswinst is bij Oranje hoog. De Vietnamese vrouwen kunnen vrijuit spelen en dat kan voor het jonge Aziatisch team gunstig uitpakken.

De Nederlandse bookmakers geloven niet in een overwinning van Vietnam. De Leeuwinnen hebben inmiddels al heel wat ervaring opgebouwd in Europese en wereldtoernooien. Gaat Vietnam toch winnen, dan zitten voetbalgokkers die dit voorspelden stevig in het zadel.

Odds Vietnam – Nederland

De hoogste pre-odds bij het laatste groepsduel van de Leeuwinnen op het WK 2023 vinden voetbalgokkers bij een zege van Vietnam. Als de Aziatische vrouwenploeg wint, dan kan het maar zo wezen dat ook Nederland naar huis gaat, maar voetbalgokkers die dit voorspelden worden tot 41.00 keer het speelbedrag beloond.

Bij een gelijkspel lopen de pre-odds ook torenhoog op. Bij de betere wedkantoren die op Wedden op Sport te vinden zijn, keren tot 19.00 keer het speelbedrag uit als de Nederlandse vrouwen niet verder komen dan een gelijkspel tegen Vietnam.

Winnen de Leeuwinnen, dan is de volgende ronde van het WK een feit en kunnen voetbalgokkers tot 1.03 keer het speelbedrag teruggestort krijgen op hun bankrekening. Ontdek hoge quoteringen bij winst van de Leeuwinnen bij de diverse speltypen die de bookmakers bieden bij de wedstrijd Vietnam – Nederland.

Wedden op Voetbal

Het Wedden op Voetbal blijft deze zomerstop ‘gewoon’ doorgaan met het WK 2023 voor vrouwen. Nu de Leeuwinnen verder het toernooi in komen, sluiten steeds meer voetbalgokkers een deal bij de wedkantoren.

Wil je ook meespelen? Doe dit dan voor dinsdag 1 augustus 09:00 uur (Nederlandse tijd). Op dat moment trappen de Leeuwinnen af tegen Vietnam. Wordt Nederlands groepswinnaar op het WK in Nieuw-Zeeland en Australië? Vul je voorspellingen in via Wedden op Sport en scoor bij de beste bookmakers van ons land.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.