Scoor tot x12.00 keer de inleg als Griekenland van Frankrijk wint!

In Poule B van de EK kwalificatie campagne voor EURO2024 speelt Frankrijk aanstaande maandag tegen Griekenland. De Fransen staan op de eerste plaats in de poule en hebben al negen punten bij elkaar geraapt. Griekenland is Nederland gepasseerd en staat nu tweede. Mochten de Grieken winnen van het Franse team dan kan Griekenland het ons Oranje nog heel moeilijk gaan maken in het vervolg van dit kwalificatietoernooi. Scoor via Wedden op Sport tot x12.00 keer de inleg als Griekenland daadwerkelijk van Frankrijk wint maandagavond! 

Historie Frankrijk – Griekenland

Frankrijk en Griekenland ontmoetten elkaar op 15 november 2006 voor de laatste keer. Het was toen een oefenduel waarin de landen het tegen elkaar opnamen. Frankrijk won met 1-0 van de Griekse bezoekers.

In 2004 speelden de Fransen de kwartfinale van het EK tegen elkaar. Het Griekse team won met 0-1. Angelos Charisteas die na dat EK naar Ajax kwam spelen, maakte toen het doelpunt voor zijn land. De Grieken werden later dat toernooi ook Europees kampioen.

In Groep B staat Frankrijk met negen punten op de eerste plaats. De ploeg van bondscoach Didier Deschamps heeft negen punten, drie punten meer dan de huidige nummer twee Griekenland. De ploeg van bondscoach Gustavo Poyet won de twee duels die de Grieken speelden en passeerden daarmee het Nederlands elftal.

Favoriet

Bij de meeste Nederlandse bookmakers is Frankrijk de aangewezen favoriet bij dit duel. Het sterrenteam van bondscoach Deschamps rijgt de één na de andere overwinningen aan elkaar in de poulefase van de EK kwalificaties. Les Bleus wist in drie duels al acht keer tot scoren te komen en kreeg er zelf geen tegen.

Griekenland doet het goed in de poule, maar de ploeg van bondscoach Poyet is nog niet stabiel genoeg om alle duels naar zich toe te trekken. Eind maart werd een oefenduel tegen Litouwen nog een 0-0 gelijkspel. Eind vorig jaar won Hongarije met 2-1.

Odds Frankrijk – Griekenland

Bij de online wedkantoren staan de hoogste quoteringen bij de kwalificatiewedstrijd Frankrijk – Griekenland bij een zege van de Grieken. Mocht de ploeg van bondscoach Poyet drie punten erbij boeken, dan is dat niet gunstig voor het Nederlands elftal, maar kan er wel tot 12.00 keer de inleg gewonnen worden bij de bookies.

Bij een puntendeling in Parijs lopen de quoteringen in het 1×2 spelsysteem op tot 6.00 keer het wedbedrag dat je achterlaat bij de bookmakers.

Winnen de Fransen? Dan heeft Les Bleus de ticket naar het EK 2024 in Duitsland al bijna binnen. Er wordt tot 1.26 keer het speelbedrag uitgekeerd bij een correcte voorspelling op winst van Frankrijk.

Wedden op Voetbal

Op maandag en dinsdag staan er nog volop EK kwalificatie wedstrijden op het programma waar voetbalgokkers een weddenschap op kunnen plaatsen. Vergelijk de bookmakers op Wedden op Sport als je mee wilt spelen bij de betrouwbaarste wedkantoren van Nederland. Speel altijd veilig en bewust bij het Wedden op Voetbal.

De EK kwalificatie wedstrijd Frankrijk – Griekenland staat gepland op maandag 19 juni. Om 20:45 uur wordt de aftrap verricht in het Stade de France te Parijs. Vind via Wedden op Sport de bookmaker met de perfecte EK-deal. Voorspel de wedstrijden tussen de poulegenoten van Oranje en win hoge bookmakersuitkeringen bij een correcte voorspelling!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.