Scoor de winnende voorspelling bij Feyenoord - AZ Alkmaar

In de Eredivisie wordt komende zondag weer een fraaie topper afgewerkt als Feyenoord en AZ tegen elkaar uitkomen. Feyenoord is de nummer vier, terwijl AZ vijfde staat. Voorspel de uitslag, winnaar of statistieken van deze topper in de Nederlandse Eredivisie en scoor hoge winstbonussen via Wedden op Sport!

Historie

De wedstrijden tussen Feyenoord Rotterdam en AZ Alkmaar leverden de afgelopen jaren leuke schouwspelen op! In veel gevallen werd er ook behoorlijk op los gescoord. Vorig seizoen was het AZ dat de trekker het beste overhaalde. De bezoekers wonnen met maar liefst 0-3 in de Rotterdamse Kuip.

In de twee edities voorafgaand aan het duel van vorig seizoen wist Feyenoord telkens met 2-1 te zegevieren op de Alkmaarders. Momenteel lijken beide ploegen behoorlijk aan elkaar gewaagd te zijn. Na deze 18e speelronde haakt één van beide elftallen voorlopig af bij de Top-3, de ander blijft volop in de race om de koppositie in de Eredivisie.

Favoriet

Bij de online bookmakers is Feyenoord de favoriete ploeg om op te spelen, maar de verschillen met AZ zijn marginaal. Bij de meeste goksites pak je sowieso een verdubbeling van je inleg als Feyenoord en gaat de winstbonus bij een zege van AZ richting het driedubbele van je inzet.

Een gelijkspel wordt als het minst waarschijnlijke bestempeld en daar lopen de quoteringen dan ook nog hoger op. AZ verloor midweeks van Ajax in de KNVB-beker, terwijl Feyenoord juist vertrouwen tankte door Heracles Almelo uit het bekertoernooi te knikkeren: 3-2 voor de Rotterdammers. Mede dankzij de betere uitslagen in de afgelopen weken is Feyenoord ook bij de bezoekers van Wedden op Sport favoriet.

Odds

En wat levert een winnende weddenschap op de favoriet dan op? Of scoor je vele malen beter bij een voorspelling op de underdog? Bij TOTO.nl zijn beide weddenschappen een interessante optie!

Speel je op winst van Feyenoord Rotterdam? Dan wordt het ingezette wedbedrag x2,30 keer meer waard als de thuisploeg de drie punten pakt zondag. Ga je voor een overwinning van de bezoekers uit Alkmaar? Dan scoor je bij de enige legale online sportbookmaker van Nederland x2,90 keer het ingelegde speelbedrag.

Een gelijkspel zorgt voor de hoogste pre-wedstrijd quotering. In het 1×2 spelsysteem keert TOTO gemiddeld x3,65 keer het wedbedrag uit als er zondag geen winnaar komt bij de topper Feyenoord – AZ.

Wedden op Voetbal

Wil jij ook een keer een gokje wagen? Of ben je een ervaren spelers? Bekijk de match specials voor beginners en professionele voetbalpunters. Je vindt deze terug op onze bookmakerspagina! Wedden op Voetbal was nog nooit zo leuk en spannend! Scoor de winnende voorspelling bij Wedden op Sport en word de grote winnaar van de Eredivisie topper Feyenoord Rotterdam – AZ Alkmaar!

Voorspelling in de pre-fase moeten binnen zijn voordat er in Rotterdam afgetrapt wordt en dat is op zondag 24 januari om exact 16:45 uur. Daarna kan je bij ons nog wel terecht voor het live en via je mobiele telefoon wedden op Feyenoord – AZ.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.