Scoor op Nieuwjaarsdag door te wedden op Engels voetbal

Terwijl de meeste competities genieten van de winterstop wordt er in Groot-Brittannië gewoon lekker door gevoetbald! Geen enkele feestdag is heilig in het Verenigd Koninkrijk: van Tweede Kerstdag wordt Boxing Day gemaakt en voetballen op Nieuwjaarsdag is ook al jarenlang een traditie aan de andere kant van de Noordzee. Wedden op Sport blikt vooruit op het Nieuwjaarsdag voetbal en de bijbehorende odds in de Engelse Premier League! 

Historie

Zoals gezegd is de speelronde op Nieuwjaarsdag al een eeuwenoude (niet letterlijk) traditie in de Engelse voetbalcompetitie. Zelfs op oudejaarsdag zijn er in het verleden nog duels afgewerkt. Een heel gedoe zo rond de jaarwisseling en bovendien niet altijd goed voor de clubs die actief zijn in Europa. Vaak blijken de spelers sneller vermoeid dan de spelers van de clubs die wél een winterstop hebben gehad.

De jarenlange tradities rondom het voetballen tijdens de feestdagen lijkt dan ook voorgoed te gaan verdwijnen. Er rest dus nog één kans om een keer een gokje te wagen op deze (bij de bookmakers) immens populaire voetbalwedstrijden op Nieuwjaarsdag, want na 2020 zou dat zomaar voor altijd verleden tijd kunnen zijn.

Favorieten

Er wordt een volledig programma afgewerkt op 1 januari 2020. Populaire matches zijn Brighton – Chelsea en Manchester City – Everton. Maar de knaller Arsenal – Man. United is de absolute favoriet bij de spelers van Wedden op Sport. Echte voetballiefhebbers zetten natuurlijk als het gaat om Wedden op Voetbal in op topwedstrijden. Maar ook de odds die de bookmakers hanteren zorgen voor aantrekkingskracht. Er is namelijk geen echte topfavoriet bij dit duel en dat drijft de quoteringen flink op!

Odds

Bij Brighton – Chelsea zien we hoge odds bij winst van de thuisploeg en bij een gelijkspel. In beide gevallen keren de bookmakers x3,75 keer je inleg uit. Als Chelsea wint, ligt de uitkering een stukje lager: x1,95. Toch nog altijd bijna een verdubbeling van je geld!

De odds voor Man. City – Everton liggen bijzonder hoog als de thuisploeg niet weet te winnen. Een stunt van Everton levert spelers op die uitslag x9,00 hun inleg op. Een gelijkspel staat momenteel op x6,00 het ingelegde speelbedrag. Wint City? Dan blijft de quotering vooralsnog steken op x1,28.

Dan de topper van Nieuwjaarsdag: Arsenal FC – Manchester United. Veel belangstelling voor dit duel natuurlijk, ook bij de bookmakers. De odds zijn bij elke uitslag meer dan de moeite waard! Winst van de thuisploeg staat op: x2,60. Winst voor United op x2,55. Een gelijkspel levert de hoogste odd op: x3,60!

Wedden op Voetbal

Zelfs als het Nederlandse en internationale voetbal stil ligt dan kan er gespeeld worden op voetbal. De Engelse voetbalcompetitie draait ook in 2020 op volle toeren door. Wedden op Sport blijft natuurlijk niet achter en geeft jou de kans om met al deze wedstrijden mee te spelen! Check de actuele odds voor het Wedden op Voetbal op onze bookmakerspagina! En maak de start van het nieuwe jaar nog net een beetje spannender.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.