Scoor hoge odds bij Feyenoord - Go Ahead Eagles

Op de laatste zaterdag van september komt Feyenoord in actie in eigen Kuip. De Rotterdamse ploeg speelt die dag tegen Go Ahead Eagles. Sinds 2015 heeft Feyenoord niet meer thuis verloren van de ploeg uit Deventer, maar houdt de ploeg van trainer Arne Slot ook aanstaande zaterdag de punten in huis? Scoor hoge odds bij Feyenoord – Go Ahead Eagles via Wedden op Sport!

Historie Feyenoord – Go Ahead Eagles

In De Kuip te Rotterdam verliest Feyenoord zelden van Go Ahead Eagles. Vanaf seizoen 2013-2014 dat eenmaal. De Overijsselse ploeg was op 19 april 2015 een maatje te groot voor de Rotterdamse club. De ploeg uit Deventer wist met 0-1 te winnen in de havenstad en had dat te danken aan doelpuntmaker Jules Reimerink die toen voor GAE speelde. Een gelijkspel kwam vanaf 2014 tot nu toe nog niet eenmaal voor.

De grootste overwinning die Feyenoord in die jaren boekte op Go Ahead was op 5 april 2017. Toen wisten de Rotterdammers met maar liefst 8-0 de overwinning te pakken op Go Ahead Eagles. Alleen Jens Toornstra was in dat duel al goed voor drie doelpunten.

Favoriet

Bij de Nederlandse bookmakers is Feyenoord huizenhoog favoriet bij deze wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. De Rotterdamse ploeg wint veel van haar duels, maar speelt volgende week wel een loodzware wedstrijd in de Champions League groepsfase. De ploeg van trainer Arne Slot neemt het in Madrid dan op tegen Atletico Madrid waar Memphis Depay voor speelt.

Mocht die wedstrijd al helemaal leven bij de spelers van Feyenoord dan kan Go Ahead Eagles daar zomaar eens van gaan profiteren. De Overijsselse ploeg als underdog bestempelen kan dus heel gevaarlijk uit gaan pakken, maar de bookmakers houden daar geen rekening mee en kijken alleen naar eerdere ontmoetingen in De Kuip.

Odds Feyenoord – Go Ahead Eagles

De hoogste bookmakersbeloningen staan voor je klaar als Go Ahead Eagles wint. Mocht de ploeg van trainer René Hake met drie punten terug naar Deventer reizen, dan kunnen voetbalgokkers die dit vooraf ook voorspelden tot wel 15.00 keer het speelbedrag verdienen.

Gaan de teams de punten met elkaar delen? Dan kan elke voetbalgokker die deze weddenschap maakte tot 7.00 keer de inleg teruggestort krijgen.

De bookmakers verwachten dat Feyenoord weer drie punten gaat pakken en keren dan ook niet meer uit dan een maximale beloning van 1.17 keer de inleg bij winst van de Feyenoorders.

Wedden op Voetbal

Online Wedden op Voetbal is wat veel sportwedders wekelijks doen. Voetbal is verreweg ook de sport waar de meeste weddenschappen op gemaakt worden. De wedstrijden in de Eredivisie krijgen mooie quoteringen mee. Of het nou derby’s zijn, de Klassieker of welk topduel dan ook, de bookmakers op Wedden op Sport hebben bij elke wedstrijd scherpe pre-odds voor je klaarstaan.

De wedstrijd Feyenoord – Go Ahead Eagles wordt op zaterdag 30 september gespeeld. Het duel begint om 16:30 uur in De Kuip te Rotterdam. Meespelen in de pre-fase kan totdat de wedstrijd begint, maar wij adviseren ruim op tijd je voorspellingen de droppen. Toch te laat? Dan kan er live gewed worden op Feyenoord – Go Ahead Eagles. Ontdek ook de beste live betting odds via Wedden op Sport!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.