Scoor hoge EK-odds bij oefenwedstrijd Nederland - Canada

Op donderdag 6 juni begint voor het Nederlands elftal het EK-avontuur met een oefenduel tegen Canada. Oranje heeft nog nooit eerder tegen Canada gespeeld en weet dus niet wat het te wachten staat. Een mooie uitdaging voor de ploeg van bondscoach Ronald Koeman. Hoe gaat Oranje het doen? Scoor hoge EK-odds bij de oefenwedstrijd Nederland – Canada via Wedden op Sport.nl!

Historie Nederland – Canada

Nederland en Canada hebben geen verleden met elkaar. De twee landen speelden geen toernooien of oefenwedstrijden tegen elkaar. Wel wist Canada zich te plaatsen voor de Copa America dat eind juni ook van start gaat. Canada speelde haar laatste duel tegen Trinidad en Tobago. Die wedstrijd op 23 maart dit jaar werd gewonnen met 2-0.

Voor Canada begint de Copa America met de wedstrijd tegen wereldkampioen Argentinië. Voor het Nederlands elftal staat de eerste wedstrijd van het EK tegen Polen gepland. Het keurkorps van Koeman speelt op 10 juni de laatste oefenwedstrijd voor het Europese toernooi tegen IJsland.

Favoriet

Het Nederlands elftal wordt bij de bookmakers aangewezen als favoriet in de oefenwedstrijd tegen Canada. Oranje mag dan wel nooit eerder tegen de Canadezen gespeeld hebben, de wedkantoren verwachten dat het elftal van Koeman de meeste winstkansen heeft. De hoogste odds zijn dan ook te vinden bij een zege van het Canadese team en bij een gelijkspel. Scoor met een free-bet of speel live mee als je nog twijfelt welk team weleens de sterkste kan zijn in deze eerste ontmoeting ooit.

Odds Nederland – Canada

Wedden op de eerste uitzwaaiwedstrijd van Nederland voor EURO2024? De Nederlandse bookmakers zijn er klaar voor en schroeven de odds hoog op. In het 1×2 spelsysteem kunnen voetbalgokkers al tot 8.09 keer het speelbedrag gescoord worden bij een correcte zege op Canada.

Bij een juiste voorspelling op een gelijkspel in De Rotterdamse Kuip keren de bookmakers tot 4.56 keer het speelbedrag uit.

Gaat Nederland voor het eerste winnen van Canada in het stadion van Feyenoord? Dan kunnen voetbalgokkers tot 1.40 keer het speelbedrag scoren met een correcte voorspelling op winst van Koeman en zijn team.

Wedden op Voetbal

Online Wedden op Voetbal is leuk en heel gemakkelijk. Houd het ook leuk door te kiezen voor betrouwbare Nederlandse bookmakers. Vergelijk de wedkantoren met elkaar via Wedden op Sport en zet in als de pre-odds op het hoogste punt zijn beland.

De oefenwedstrijd Nederland – Canada voor EURO2024 staat gepland op donderdag 6 juni om 20:45 uur in De Kuip te Rotterdam. Gaat Oranje winnen en tankt het vertrouwen richting de eerste EK-wedstrijd tegen Polen? Speel mee en win de beste deals via Wedden op Sport.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.