Scoor de beste Oranje odds bij Nederland - Griekenland

In het Philips Stadion komt het Nederlands elftal aanstaande donderdag in actie tegen Griekenland. De ploeg van bondscoach Ronald Koeman treft de Grieken in de derde EK kwalificatie ronde van EURO2024. Scoor de Oranje odds bij Nederland – Griekenland via Wedden op Sport.nl!

Historie Nederland – Griekenland

In de EK kwalificatiepoule speelde Nederland twee wedstrijden. De ploeg van bondscoach Ronald Koeman kwam afgelopen zomer nog uit in de Final Four van de UEFA Nations League. Oranje werd daarin vierde, maar ook in de EK kwalificatiepoule staat Nederland op de vierde plaats. Oranje haalde drie punten binnen. De eerste kwalificatiewedstrijd ging verloren tegen Frankrijk: 4-0. Van Gibraltar werd wel gewonnen: 3-0.

Griekenland staat op de tweede plaats in Groep B. De Grieken hebben zes punten. De wedstrijd tegen Gibraltar werd gewonnen met 0-3. Tegen Ierland werd het 2-1 voor de Griekse formatie. De wedstrijd tegen koploper in de poule Frankrijk, ging verloren met 1-0.

De eerste twee landenteams in de poule krijgen een ticket naar EURO2024 dat volgend jaar in Duitsland wordt gehouden. Wil Nederland daarbij horen, dan moeten er snel punten geraapt worden. Te beginnen tegen de Grieken. Dit weekend speelt Nederland uit tegen Ierland.

Favoriet

Nederland is in dit duel favoriet bij de bookmakers. Dat heeft Oranje vooral te danken aan het thuisvoordeel en aan de onderlinge wedstrijden die Nederland tegen Griekenland heeft gespeeld. Het Nederlands elftal was Griekenland op Europese toernooien vaak de baas, maar de laatste twee ontmoetingen verloor het van de Grieken.

In 2010 speelden Oranje een oefenduel in en tegen Griekenland. Het Nederlands elftal verloor met 3-1. In 2016 speelden Oranje thuis tegen Griekenland, maar verloor ook toen met 1-2 van het Griekse elftal. De bookmakers trekken zich daar niet veel van aan en schalen de odds hoe dan ook het hoogst in bij winst van de Grieken.

Odds Nederland – Griekenland

De Nederlandse bookmakers hebben er alle vertrouwen in dat Oranje weer drie punten gaat pakken in de poulefase van de EK kwalificatie. De hoogste odds bij de thuiswedstrijd van het Nederlands elftal tegen de Grieken staan het hoogst bij winst van de Griekse formatie. Wint Griekenland? Dan staan de odds op maximaal 6.70 keer het speelbedrag hoog ingeschaald.

In het 1×2 spelsysteem zijn de quoteringen bij een gelijkspel ook niet mis. Mocht de ploeg van bondscoach Koeman tegen de Grieken niet verder komen dan een gelijkspel, dan stijgen de pre-odds tot maximaal 4.45 keer het speelbedrag.

Gaat het Nederlands elftal winnen in Eindhoven? Dat zal Nederland een flinke boost geven richting de top twee van de poulefase en voetbalgokkers scoren bij deze weddenschap tot 1.47 keer de inleg.

Wedden op Voetbal

Het Nederlands elftal draait onder bondscoach Koeman nog niet zoals Oranje-fans dat graag zien, maar voetbalgokkers kunnen hoge quoteringen scoren bij de duels van het Nederlands elftal. Ook aanstaande donderdag valt er weer heel wat te scoren bij de bookmakers op Wedden op Sport.

Ook Wedden op Voetbal? Doe dat dan bewust en veilig. Speel alleen mee bij de bookmakers die legaal voetbalweddenschappen aanbieden. Die bookmakerskantoren vind je onder andere op de bookmakerspagina van Wedden op Sport. Het Nederlands elftal trapt op donderdag 7 september af tegen Griekenland. Het duel in het Philips Stadion begint om 20:45 uur. Vergelijk de odds via Wedden op Sport en speel mee!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.