Scoor de hoogste bookmaker odds bij FC Volendam - Feyenoord

In de Eredivisie nemen FC Volendam en Feyenoord het aanstaande zondag tegen elkaar op. Het Kras Stadion te Volendam is het decor van de ontmoeting tussen de nummer vijf en de hekkensluiter van de Eredivisie. Scoor de hoogste bookmaker odds bij FC Volendam – Feyenoord via Wedden op Sport!

Historie FC Volendam – Feyenoord

Het is lang geleden dat Feyenoord op bezoek ging bij FC Volendam. De ploeg uit Noord-Holland speelt niet elk seizoen in de Eredivisie. De laatste ontmoeting dateert dan ook van 5 april 2009. Toen wist FC Volendam zelfs nog te winnen van de bezoekers uit Zuid-Holland. In het Kras Stadion werd het toen 2-1. Dat seizoen won Feyenoord in De Kuip nog met 5-0 van de Volendamse ploeg. In 1997 werd het voor de laatste keer een gelijkspel in Volendam.

Dit seizoen heeft FC Volendam het zwaar in de competitie. De ploeg van trainer Wim Jonk staat laatste in de Eredivisie en heeft zes punten. De nummer zeventien FC Emmen heeft zeven punten en ook SC Cambuur dat zestiende staat is met acht punten te passeren. Feyenoord is de nummer vijf in de Eredivisie met 24 punten. De Rotterdammers hebben vier punten minder dan koploper Ajax Amsterdam.

Favorieten

De Nederlandse bookmakers wijzen Feyenoord aan als favoriet van dit duel. Aan de pre-odds te zien is FC Volendam duidelijk de underdog. De ploeg van trainer Jonk tankte vorige week geen vertrouwen in de uitwedstrijd tegen AZ Alkmaar. De Noord-Hollandse derby ging met 2-1 verloren voor FC Volendam.

In de Eredivisie speelde Feyenoord ook geen sterk duel tegen Fortuna Sittard. De ploeg van trainer Arne Slot deelden de punten in De Kuip met de Limburgse formatie: 1-1. Toch verwachten de bookmakers dat de Rotterdammers zondag de meeste kans maken om te winnen.

Odds FC Volendam – Feyenoord

De bookmakers keren tot maximaal 7.50 keer de inleg uit als FC Volendam aanstaande zondag wint van Feyenoord. Deze quotering vonden we bij bookmaker Bet365.

Bij BetCity lopen de odds bij een gelijkspel op tot maximaal 5.60 keer je speelbedrag. Een inleg van tien euro wordt dan in één klap ruim vervijfvoudigd.

De pre-odds bij een overwinning van Feyenoord staan bij bookmaker Unibet op gemiddeld 1.41 keer je speelbedrag ingedeeld. Ontdek alle odds en speltypen van de bookmakers op de bookmakerspagina van Wedden op Sport.

Wedden op Voetbal

Voetbal is een grote sport in ons land waar veel voetbalgokkers wekelijks een weddenschap op doen. Wil je dat ook eens gaan proberen, maar wil je nog wat meer informatie over Wedden op Voetbal? Lees onze kennisbank goed door en bereid je zodoende goed  voor op een weddenschap. Zo verhoog je de kansen om te winnen met jouw voetbalkennis!

De Eredivisie wedstrijd FC Volendam – Feyenoord vindt op zondag 6 november plaats in het Kras Stadion te Volendam. Het duel begint om 14:30 uur en tot die tijd kun je bij de bookmakers terecht als je wilt inzetten in de pre-fase. Te laat met het voorspellen van FC Volendam – Feyenoord? Speel dan mee via live betting en zet tijdens het duel in op jouw favoriet van dit duel. Welke speloptie je ook hanteert. Je vindt de beste deals bij de Nederlandse bookmakers op Wedden op Sport.nl!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.