Scoor de beste odds bij Johan Cruijff Schaal Feyenoord - PSV Eindhoven

Het komende voetbalweekend begint met de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Aanstaande vrijdag treffen Feyenoord en PSV Eindhoven elkaar in de Rotterdamse Kuip. Wie neemt de zilverkleurige schaal met de legendarische voetballer Johan Cruijff erop afgebeeld mee naar huis? Scoor de beste odds in deze eerste kraker van het nieuwe voetbalseizoen tussen Feyenoord – PSV Eindhoven via Wedden op Sport.nl!

Historie Johan Cruijff Schaal

De Johan Cruijff Schaal wordt meestal zondags gespeeld, maar doordat PSV Eindhoven aanstaande dinsdag al aan de bak moet in de voorronden van de Champions League is de wedstrijd verplaatst naar vrijdagavond. Vorig jaar won PSV de Schaal van Ajax Amsterdam. In De Kuip werden de Ajacieden met 3-5 verslagen door de ploeg uit Eindhoven. In 2021 ging de schaal ook al mee naar Brabant. Op 7 augustus won PSV ook dat jaar van Ajax. De Eindhovense ploeg was zelfs met 0-4 te sterk voor de Amsterdammers.

In 2020 werd de Nederlandse Supercup niet gespeeld in verband met de coronamaatregelen. Ajax veroverde de trofee in 2019 door te winnen van PSV (2-0). In 2018 wisten de Feyenoorders voor de laatste keer de schaal mee naar huis te nemen. In de reguliere speeltijd bleef het 0-0, maar Feyenoord wist vervolgens de strafschoppen beter te nemen dan de Eindhoven ploeg.

De Eindhovenaren wisten in totaal de supercup het vaakst te winnen. De Brabanders veroverde de prijs in totaal dertien keer. Negen keer ging de trofee mee met Ajax naar Amsterdam en viermaal werd Feyenoord winnaar van deze Supercup.

Favoriet Johan Cruijff Schaal

Bij deze 27ste editie van de Johan Cruijff Schaal is Feyenoord de favoriet voor winst. De ploeg van trainer Arne Slot speelt in de eigen Kuip, de thuishaven van Feyenoord Rotterdam. Daarmee is de Rotterdamse formatie natuurlijk in het voordeel, zo redeneren ook de  de wedkantoren. Ook werd Feyenoord vorig seizoen overtuigend landskampioen, waardoor ze in deze Supercup mogen uitkomen. Het liet PSV en Ajax ver achter zich.

De Eindhovenaren hebben vorig seizoen de KNVB beker gewonnen ten koste van Ajax Amsterdam. De pre-odds wijken dan ook niet heel veel van elkaar af. Er wordt dus volop strijdt verwacht om de Johan Cruijff Schaal 2023.

Odds Feyenoord – PSV

Dan de quoteringen bij de Johan Cruijff Schaal 2023. De bookmakers hebben de hoogste odds bij dit duel ingedeeld bij een gelijkspel. Als Feyenoord en PSV elkaar in reguliere speeltijd in evenwicht houden, dan keren de bookmakers tot 3.60 keer het speelbedrag uit aan voetbalgokkers die deze voorspelling invulden.

Bij winst van PSV Eindhoven stijgen de odds tot maximaal 3.25 keer het wedbedrag. Die pre-odds is niet veel lager dan bij een gelijkspel. Een inleg van tien euro wordt bij winst van de Brabanders dan meer dan dertig euro waard.

De bookmakers schalen de odds bij winst van Feyenoord ook goed in. Zo kan er in het 1×2 spelsysteem tot 2.17 keer de inleg gewonnen worden bij een correcte voorspelling op Feyenoord als winnaar van de Nederlandse Supercup.

Wedden op Voetbal

Met Wedden op Voetbal wedstrijden als de Johan Cruijff Schaal kan maar eens in het jaar. De Nederlandse Supercup wordt aan het begin van het nieuwe voetbalseizoen gehouden. De strijd om de schaal staat gepland op vrijdag 4 augustus om 20:00 uur. Tot die tijd nemen de bookmakers de voorspellingen op in de pre-fase. Mocht de wedstijd al begonnen zijn dan kan er ook live worden gewed op Feyenoord – PSV!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.