Scoor de beste odds bij de EK kwalificatie wedstrijd Estland - België

België komt op dinsdag 20 juni in actie tegen Estland. Dit in het kader van de EK kwalificatie. De Rode Duivels zitten in poule F. De Belgen staan momenteel tweede achter Oostenrijk. En dus moet er hard gewerkt worden om een ticket te scoren naar EURO2024. De Belgen hadden in het verleden weinig moeite om van de Essen te winnen. Hoe verloopt dat dinsdagavond in de Estische hoofdstad Tallinn? Voorspel en scoor de beste odds bij de EK kwalificatie wedstrijd Estland – België via Wedden op Sport!

Historie Estland – België

België speelde vanaf 2016 vier keer tegen Estland. De Essen zijn dus geen onbekenden meer voor onze zuiderburen. In 2021 troffen de landenteams elkaar voor het laatst. Toen waren de landenteams bij elkaar ingedeeld in de WK kwalificatie poule. De Belgen wonnen tweemaal van het Estische elftal. In Brussel werd het 3-1 voor de Belgen en in de Estische hoofdstad Tallinn werd met 2-5 gewonnen.

De laatste jaren waren de Belgen steeds de betere als het tegen Estland speelde, maar als we verder terugkijken dan zeven jaar geleden, dan wisten ook de Essen weleens te winnen van de Belgen. Op 14 oktober 2009 ging een WK kwalificatieduel verloren voor België met 2-0. De grootste overwinning die onze zuiderburen op Estland boekten, was op 13 november 2016. Op die dag werd het maar liefst 8-1 in het Koning Boudewijn Stadion te Brussel.

Favoriet

Voor de wedstrijd van dinsdag wijzen de Nederlandse bookmakers België aan als favoriet. De Belgen staan vele plaatsen hoger op de FIFA World ranglijst en weten de meeste wedstijden tegen de Essen in zeges om te zetten. De hoogste pre-odds vind je dan ook bij winst van Estland en bij een gelijkspel.

In deze huidige EK kwalificatiepoulefase gaat het de Belgen niet gemakkelijk af. België staat tweede en heeft vier punten. Oostenrijk staat als koploper met zeven punten boven de Belgen. Afgelopen vrijdag wisten De Rode Duivels de eerste plaats niet van de Oostenrijkers te veroveren. In Brussel werden de punten gedeeld (1-1). Estland staat met één punt op de vierde plaats.

Odds Estland – België

De quoteringen zijn bij de  Nederlandse bookmakers als volgt ingedeeld. Bij de EK kwalificatiewedstrijd van de Belgen staan de hoogste pre-odds bij een zege van het Estische elftal. Er wordt tot maximaal 15.00 keer de inleg uitgekeerd als Estland van De Rode Duivels weet te winnen.

Houden de Essen en de Belgen elkaar in evenwicht? Dan worden de punten gedeeld in hun derde EK kwalificatie duel en kunnen voetbalgokkers hoge odds scoren. In het 1×2 spelsysteem worden quoteringen tot maximaal 6.55 keer het wedbedrag gehanteerd bij een gelijkspel in Tallinn.

Een zege van België is wat de meeste voetbalgokkers verwachten. Bookmakers hebben de quoteringen niet hoger ingedeeld dan 1.24 keer het wedbedrag, maar wedden op winst van België kan op meerdere manieren en dus kan er een leuke beloning tegenover komen te staan.

Wedden op Voetbal

Wedden op Voetbal blijft leuk als het veilig en bewust wordt gedaan. Op de bookmakerspagina vind je alleen wedkantoren die in ons land weddenschappen mogen aanbieden. Speel zelf ook bewust mee en stop op tijd met het voorspellen van voetbalwedstrijden.

De EK kwalificatie wedstrijd Estland – België staat gepland op dinsdag 20 juni. Het duel in de A. Le Coq Arena te Tallinn begint om 20:45 uur. Scoor de beste bookmakerdeals met een correcte voorspelling op deze uitwedstrijd van De Rode Duivels via Wedden op Sport.nl!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.