Return voorronde Conference League Tuzla City - AZ Alkmaar

Deze week gaat AZ Alkmaar op reis naar Bosnië en Herzegovina voor de return in de laatste voorronde van de Conference League. De Alkmaarse ploeg speelt tegen Tuzla City. De Alkmaarders wisten daar vorige week met 1-0 van te winnen in het AFAS Stadion. Wedden op Sport zocht betrouwbare bookmakersdeals op met de hoge pre-odds voor het duel Tuzla City – AZ Alkmaar. 

Historie Tuzla City – AZ Alkmaar

De historie tussen Tuzla City en AZ Alkmaar is kort. Vorige week troffen de teams elkaar voor het eerst aan in het AFAS Stadion. Het duel werd door AZ gewonnen met 1-0 dankzij een goal van Dani de Wit. Met deze voorsprong reizen de Alkmaarders af naar Bosnië.

Voor AZ Alkmaar kan dit de tweede keer worden dat de ploeg in de Europa Conference League komt te spelen. De Alkmaarders overleefden vorig seizoen zelfs de poule, maar werden in de achtste speelronde uitgeschakeld door Bodo/Glimt. Dit jaar hoopt AZ verder te komen dan de laatste zestien.

Tuzla City heeft weinig ervaring in Europees voetbal. Met de Conference League heeft de Bosnische ploeg de kans gegrepen ook Europese toernooien te gaan spelen. In de vorige voorronde rekende Tuzla met 0-2 en 6-0 af van Tre Penne uit San Marino en dat smaakt bij de Bosnische ploeg naar meer.

Favorieten Tuzla City – AZ Alkmaar

Als het aan de Nederlandse bookmakers ligt, zien we AZ terug in de laatste voorronde van de Europa Conference League. Aan de quoteringen is af te lezen dat de bookmakers veel verwachten van AZ.

Het kwaliteit van Nederlandse clubs is op het algemeen hoger dan bij de Bosnische ploegen. Ook heeft AZ net even iets meer ervaring in Europa. De bookmakers bestempelen AZ dus aan als favoriet voor dit duel.

Quoteringen Tuzla City – AZ Alkmaar

En dan nu de pre-odds in het 1×2 spelsysteem van de bookmakers voor Tuzla – AZ. Bij Unibet vind je een torenhoge quotering bij een zege van Tuzla. Winst van de Bosnische ploeg kan je tot maximaal x7.25 keer het speelbedrag opleveren.

Verwacht je een gelijkspel? Dan zijn de bookmakers bereid tot maximaal x4.50 keer het speelbedrag uit te gaan keren aan voetbalgokkers die dit vooraf goed hadden ingevuld.

Een overwinning van AZ Alkmaar is gunstig voor de fans van AZ, maar de quoteringen zijn met x1.40 keer je speelbedrag niet heel hoog ingeschaald.

Wedden op Voetbal

Met Wedden op Voetbal kan je heel veel kanten op. Naast het 1×2 spelsysteem van de bookmakers zijn er nog veel meer speltypen waarop je kunt inzetten. Check ze allemaal als jij je optimaal wilt voorbereiden op een weddenschap op Tuzla – AZ.

Wil je meespelen en weet je al waarop? Je hebt tot donderdag 28 juli om 20:45 uur de tijd je voorspellingen in te vullen.  Na dit tijdstip vervallen de pre-odds en kun je via livewedden meespelen met de wedstrijd Tuzla – AZ.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.